Életmód

Trending:


3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!


Rémisztő, mennyire szennyezettek a legnépszerűbb gyümölcsök és zöldségek

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.


A Színpszichológia rendkívüli hatásai hangulatunkra

Mindenhol színt látunk magunk körül. De tudtad, hogy a különböző árnyalatok, amelyeket egész nap látunk, valójában sokkal nagyobb hatással vannak hangulatunkra, érzéseinkre és viselkedésünkre, mint gondolnánk? Ez a színpszichológia. A kutatók sok időt szenteltek annak tanulmányozására, hogy a különböző pigmentek hogyan befolyásolják az emberi érzelmeket és viselkedést. Kattints erre a galériára, ha többet szeretnél megtudni a színpszichológia mögött meghúzódó lenyűgöző tudományról, és arról, hogy a szivárvány egyes színei hogyan változtathatják meg hozzáállását!


Ezekkel a tippekkel sokkal olcsóbb lesz a vízszámlád: így sokat spórolhatsz

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.


Krupp: Figyelmeztető Jelek, Amelyekre Oda Kell Figyelni

Összefoglalás Fertőzés a felső légutakban, amely blokkolja a légzést és ugató köhögést okoz. Tünetek Ha új, súlyos vagy tartós tüneteket észlel, forduljon egy egészségügyi szolgáltatóhoz. A következő tünetek jelenléte jelezheti a kruppot: Tipikus hideg: tüsszögés, orrfolyás; néha láz vagy torokfájás is látható Hangos ugató köhögés Nehéz légzés Reke...


10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.


A legjobb jógafajta számodra, csillagjegyed szerint

Ha még soha nem jógáztál, akkor is valószínűleg ismersz valakit, aki már jógázott. A konkrét gyakorlatokat és a légzési elemeket a meditáció alapelveivel kombinálva a jóga nagyszerű módja annak, hogy megnyugtasd tested és elméd. Noha a jóga előnyei sokrétűek, a kezdés félelmetes lehet. Különösen nehéz lehet tudni, hogy melyik jógastílust érdemes választani. De az asztrológia szerint a számodra tökéletes jógastílust a születésed dátuma határozza meg. A csillagjegyedtől függően minden gyakorlatnak vannak bizonyos elemei, amelyek a legjobbat hozzák ki belőled a jógaút során. Kíváncsi vagy? Tekintsd meg ezt a galériát, hogy megtudd, melyik jógatípus a legjobb számodra csillagjegyed szerint.


Vajon te vagy az? A csillagjegy, akire nem várt hatással lesz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!


A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!


A hétvégén csoda történik: annyi pénz üti a markát ezeknek a zodiákusoknak, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.


Ankyloglossia: Mi Ez És Hogyan Kezelhető?

Összefoglalás Veleszületett (születés szerinti) állapot, amikor egy rövid, szűk szövetszalag a nyelv hegyének alját a száj padlójához rögzíti, ezáltal korlátozva annak mozgását. Tünetek A tünetek közé tartozik a nyelv kilógásának vagy felemelése, valamint a szoptatás alatti problémák. → Gyakori kezelési lehetőségek → Az orvosának felteendő kérdések...


Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.


Így készíts tökéletes francia manikűrt otthon gyorsan és egyszerűen

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.


Hajkapszulák, amik a bőrgyógyász szerint nem érnek semmit

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!


Lombiksztori: a műanyag gyerekek

Amikor belefogtam a lombikról szóló történeteim megírásába, az volt a fő célom, hogy szélesebb rétegnek meséljek erről a még mindig sok mítosz és gyakran homály övezte szeletéről a világnak. Mert bizony odáig már eljutottunk, hogy a legtöbb felnőtt érti ugyan a lombikprogram kifejezést, de a valóságban igen bizonytalan fogalma van arról, hogy mit is jelent ez az egész.


Így rövidítsd le a reggeli rutinodat: 13 tipp

Ha már nem tudsz leszokni a szundi gombról, használd tudatosan!


A szerelem háromszögelmélete

Gondolkoztál már azon, hogy milyen típusú szerelmek léteznek, és miben különböznek egymástól? Nos, a szerelem háromszögelmélete keretet ad ahhoz, hogy megértsük a szeretet különböző fajtáit. Robert Sternberg elmélete arra következtet, hogy a szerelem nyolc különböző kategóriába sorolható, amelyeket a szenvedély, az elkötelezettség és az intimitás szintje határoz meg. Ha többet szeretnél megtudni a szerelem különböző fajtáiról, hogy megértsd, hogyan emelheted kapcsolatod a következő szintre, kattints erre a galériára.


Durva előtte-utána fotók: Avagy a 11 leglátványosabb filmes átalakulás

Mire képes egy kis smink, és egy jól megválasztott frizura... Összeszedtük a filmtörténet leglátványosabb átalakulásit!


Genetika: ezt öröklik tovább a gyermekek az anyától, és ezt az apától

Nem titok, hogy a gyermekek rengeteg dolgot örökölnek a szüleiktől, de azt tudtad, milyen arányban, és pontosan ki milyen téren dominánsabb?


Ezeket az állatokat tartják a legidegesítőbbnek az emberek

Több okból kifolyólag is titulálhatunk egy állatot idegesítőnek.


Az ókori görögök szerint 8 fajta szerelem létezik

A modern időkben a szerelemről alkotott elképzelésünk a romantikus illetve a szenvedélyes szerelem képletére redukálódott, és gyakran úgy tekintenek rá, mint a legértékesebb szerelemre, amely egy emberben élhet. Az ókori görögök meg forognak a sírjukban ennek hallatán! Szerintük valójában nyolcféle szerelem létezik, és ezek megismerése segíthet abban, hogy többféle szeretetet tudjuk megélni az életben és jobban megértsük azon fajtáit, amelyek kihívást jelentenek. Az ilyen típusú szeretet típusok kombinálhatók egymással, és erősebb kötelékekké alakulhatnak át, de előfordulhat, hogy megkeseredett szerelemmé válnak, ha egyedül folytatják őket. Kíváncsi? Kattintson az alábbi galériára, amely az Organic Authority információi alapján készült, és nézze meg, hogy a nagy ókori görög gondolkodók mire jutottak az élet legfontosabb és legösszetettebb jelenségéről.


InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!


Így szúrhatja ki a romlott csirkehúst a boltokban

Érdemes odafigyelnünk vásárláskor azokra a jelekre, amelyek a csirkehús romlottságára utalhatnak.


Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!


Mit taníthatnak nekünk a hangyák a járványokról?

A hangyák uralják a világot. Nos, nem szó szerint, de monopolizálják a Föld szárazföldi állati biomasszájának nagy százalékát. A hangyák társas állatok, akárcsak mi. Nagy kolóniákban és kis, zárt térben élnek. Mi történik tehát, ha egy kórokozó eljut egy hangyatelepre? Úgy tűnik, hogy a hangyák tudnak egy-két dolgot a betegségek megelőzéséről és leküzdéséről, és talán tanulhatunk tőlük valamit. Lapozd át a következő galériát, és tudd meg, mit taníthatnak nekünk a hangyák a járványokról.


A világ legmenőbb kávézói

Az igazi koffeinrajongó számára a kávézás egyedülálló élmény. De nem csak az erős ízekről és a csábító aromákról van szó. Arról is van szó, hogy milyen környezetben iszol. Funky dekoráció, érdekes dizájn, menő bútorok... ahhoz, hogy egy jó kávéház kitűnjön a többi közül, valami egyedi és mókás dizájn elemre van szükség. Fogj egy finom csésze kávét, helyezd magad kényelembe és nézd végig a galériát, a világ legmenőbb kávézóival.


Ez a sztár több híres nő szüzességét is elvette: micsoda nőcsábász volt

A sztárok legtöbbszőr más sztárokkal randiznak. Ez nem meglepő, hiszen ugyan azokban a körökben mozognak és könnyen megértik egymást. Így az sem ritka, hogy egy híresség egy kollégájával bújik ágyba életlében előszőr.


11 termék, ami megmenti töredezett hajadat!

A töredezett hajvégek különösen azoknak jelentenek komoly problémát, akiknek hosszú haja van. De mit lehet tenni ezekkel a károsult hajvégekkel? Nos, szerencsére megvan a válasz. Ebben a cikkben megosztunk néhány táplálásra fókuszáló tippet, amelyek csodát tehetnek a sérült hajvégekkel.


Tippek a szuper sziklakert kialakításához

Kis kertünk építése és gondozása épp olyan fontos feladat, mint házunk belső részének tisztántartása és otthonossá tétele. Kinti életterünket nemcsak színpompás virágokkal, formabontó zöld ötletekkel és csodás sövényekkel varázsolhatjuk széppé, hanem ha van rá lehetőségünk, építhetünk egy sziklakertet, ami bár nem kevés munka, de a végeredmény önmagáért beszél.


A 15 legszebb évelő virág, aminek minden kertben ott a helye

Ha szeretnél minél több életet és színt csempészni a kertedbe (és miért ne szeretnél?), akkor az egynyári virágok helyett ültess évelő növényeket, amely sokáig díszítenek, ráadásul kevesebb gondozással is beérik!


Családom és egyéb állatfajták

Suvicka egy kicsit dagi cica. Enola lüke, szeretnivaló bernáthegyi. És ott van még a tengerimalac. Meg nem mellesleg Marcika, Anna.


Hogyan lehet a boldogságért felelős hormonokat meghekkelni

A boldogság a legkeresettebb érték a világon, és négy fő hormonunk felelős érte. A szerotonin, a dopamin, az oxitocin és az endorfin a négy híres boldogsághormon, amely felelős az olyan érzésekért, mint az öröm, a kötődés, a motiváció és a szerelem. A hormonok és a neurotranszmitterek a szervezet kémiai hírvivői, amelyek számos alapvető folyamatban vesznek részt, mint például a pulzusszám és az emésztés, de a hangulat és az érzések is ide tartoznak. Ha megértjük, hogyan működnek ezek a boldogság hormonok a szervezetben és az agyban, akkor aktív katalizátorok lehetünk a természetes szint beállításában. Ki ne szeretne egy kicsit több egészséget és boldogságot? Kattints a linkre, hogy megtudd, mely tevékenységek stimulálhatják a négy fő boldogsághormont, és milyen boldogságot kínálnak.


Az Orvosok Által Schizotypal Személyiségzavar Esetében Többnyire Ajánlott Kezelés

Összefoglalás Az ilyen személyiségzavarban szenvedők hajlamosak elkerülni a társadalmi helyzeteket. Furcsának vagy másokra jellemzőnek tűnnek, és szokatlan gondolkodást és viselkedést mutathatnak. Tünetek A tünetek közé tartozik az elszigeteltség, a szokatlan gondolkodás és viselkedés → Gyakori kezelési lehetőségek → Az orvosának felteendő kérdések...


5 csillagjegy, akinek hétvégén teljesen új fordulatot vesz az élete

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy rövid hétvége alatt mennyi minden történhet, és mennyire átértékelődhetnek perspektíváink. Azonban 5 csillagjegy megtapasztalhatja ezt a katartikus változást, ugyanis az elkövetkezendő napok hatalmas meglepetést tartogatnak számukra.


Pazar programok a hétvégére: vannak közöttük teljesen ingyenesek is

Nagyon szeretjük az áprilisi időszakot, amikor egyik héten zimankó jön, másik héten ragyogó napfény, hol tobzódnak a vihar előtti színek, hol melegen fojtogató a pára.


Ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!


3 házi készítésű szépségápolási recept: pénztárcabarát megoldások

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet saját magadnak előállítani szépségápolási termékeidet? Receptjeink segítségével mi sem egyszerűbb ennél!


A francia nők már imádják: Újra divatba jön egy régi kedvenc frizuratrendünk

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!


Kiderülhet, ki viselte az első farmert

Egy festményhez vezetnek a nyomok.


Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!


12 tipp, hogyan fogyj alvás közben is!

A megszakított alvás arra késztetheti a szervezetet, hogy tartsa meg a zsírt. Aludj nyugodtan, és égess el több kalóriát ezekkel a szakértői tippekkel!


Nem is tudja, de ön is műanyagot eszik vacsorára

Sőt, akkor sem ússza meg, ha teázik.


Egy friss kutatás szerint ez hátráltat a munkában a legjobban

Tény, hogy nagyon kevés embernek van olyan nagyszerű szerencséje, hogy valóban azt csinálja minden egyes nap, amit szeret, amiről mindig is álmodott. Ennek okán pedig könnyedén előfordulhat, hogy nem azon a helyen vagy, ahol lenni szeretnél, esetleg kifejezetten unatkozol munka közben. Ezzel nem vagy egyedül, egy friss kutatás szerint ugyanis a dolgozók átlagosan több mint 10 órát unatkoznak hetente – függetlenül a hivatásuktól. Azonban most...


Álmaid munkája: találd meg saját magad felfedezésével ideális karriered

Mindegy, hogy egy gyors tempójú, folyamatosan fejlődő startup vállalkozás csábít, vagy esetleg egy strukturáltabb környezet egy jól ismert cégnél az, ahol biztonságban érzed magad, vagy ha valami egészen mást szeretnél csinálni, mint az említett példák. A következő kérdések segítenek meghatározni, hogy mit is keresel egy karrierben. Kattints ide, és fedezd fel a 25 kérdés során, hol ismerheted meg magad szakmailag a legjobban.


Biztos szerelem? Ezt az érzelmet keverik össze leggyakrabban a szerelemmel

Szerelmes vagy? Vagy valami mást érzel?


Hogyan lehetsz jobb mentor

Ha felkérnek mentornak, az gyakran vegyes érzelmeket válthat ki. Egyrészt roppant hízelgő. De másrészt ijesztő lehet. Nem mindig nyilvánvaló, hogyan legyünk jó mentorok, és még az is felmerülhet benned, hogy miért éppen téged választottak ki. De akár teljesen új vagy a mentorálásban, akár van már benne tapasztalatod, mindig van olyan, amit tehetsz a fejlődés érdekében. Nézd meg ezt a galériát néhány tippért, hogyan lehetsz jobb mentor.


9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!


Kegyetlen körülmények között készülnek a kedvenc állatos fotóink

A kölyköket keresik a legjobban.


Ez a fűszernövény rákellenes hatású, mégsem eszed eleget

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.


Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp ellene

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.