Trending:


Íme a legjobb melegszendvics, ami szikkadt kenyérből a legfinomabb

Ezt a sonkás-sajtos melegszendvicset akár 24 órával a sütés előtt is összeállíthatod, és ennél jobb villásreggelit nem is kívánhatnál a családodnak a ráérős reggeleken.


A legjobb filmek, ha egy kis szórakozással töltenéd az anyák napját

Anyaként számtalan olyan pillanattal szembesülhetünk az életünk során, melyek regénybe vagy akár filmbe illő jelenetekkel érnek fel. Ezért nem is véletlen, miért olyan közkedvelt téma az anyaság, hogy jól csináljuk-e, annak minden szépségével és nehézségével együtt. Anyák napja alkalmából most összegyűjtöttük a kedvenc anyasággal kapcsolatos filmjeinket, hogy te is biztosan találj köztük kedvedre valót. Előre szólunk, a zsepiket készítsd be...


4 csillagjegy, akiből a leggyakrabban lesz nárcisztikus ember

Rájuk a leginkább jellemző.


Fehér póló helyett 2024 tavaszán erre a fazonra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.


Az év legjobb hónapja? 2024 májusának legfontosabb asztrológiai átvonulásai

Május egy újabb mozgalmas hónapnak ígérkezik, de más energikus térbe lépünk, mint amilyenben áprilisban voltunk. Ezt a sebességváltást több bolygó földhözragadt, stabil Taurusba való mozgásának köszönhetjük. Ideje gyökeret ereszteni, és kapcsolatba lépni az élet érzéki örömeivel: friss virágokkal, jó ételekkel, kényelmes textúrákkal – a Bika szereti az élet finomabb dolgait, és bennük buzogni. Ahogy azonban a dolgok túlságosan kényelmessé válnak, beindul a gyorsan mozgó és szórakoztató Ikrek-szezon, amely egy leheletnyi friss levegőt hoz, és a lét kényelméből a kíváncsiság állapotába emel. Érdekel? Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni az előttünk álló hónap asztrológiájáról!


10 étel, ami megvéd a csontritkulástól

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.


10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.


A nő napi 10 fekvőtámasszal érte el a nyári formát

A Covid idején rengetegen kényszerültek home office-ba, például Polly Wants is, aki az Instagram által lett ismert, mikor közzétette videóját, ami villámcsapásszerűen terjedt a közösségi médiában!


Jóslás: 4 zodiákus, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!


10 frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...


Így nézne ki igaziból Jancsi és Juliska boszorkányának házikója

Egy művész, aki felépítette az igazi, mesebeli Jancsi és Juliska-féle mézeskalács házikót!


Magas sarkú helyett ezt viselik a sztárok idén: a tavasz kedvence lehet

Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.


Ezek a legjobb kirándulóhelyek kutyával!

Használjátok ki a májust, és még a nyári kánikula előtt fedezzétek fel hazánk legszebb tájait! Összegyűjtöttük, mivel érdemes felkészülni és merre induljatok, hogy a kétlábúaknak és négylábúaknak is élmény legyen a kirándulás.


A francia szakácsok is készülnek a párizsi olimpiára

A napi különlegességek, tészták, saláták, levesek mellett a menüben vegetáriánus ételek széles választéka is szerepel. View on euronews


Hogyan keressünk élelmet az erdőben

A vadon élő táplálékszerzés gyakorlata a vadászó-gyűjtögető korszakba nyúlik vissza. Jóval a szervezett mezőgazdaság megjelenése előtt a korai emberek életben maradásának egyetlen módja volt, hogy a természetben megtalálják a táplálékot. Ennek során az önfenntartás úttörői számos ehető növényt, levelet és virágot azonosítottak, amelyeket ma is használnak azok, akik szeretnek táplálékot keresni és a vadon élő táplálékot az évszázados szokások szerint elkészíteni. Valójában az ilyen fajta élelemszerzés népszerűsége az elmúlt években felfelé ívelt. Alapvető fontosságú annak helyes meghatározása, hogy mit lehet megenni. Ha hajlandóak vagyunk az erdőbe merészkedni, hogy megkeressük a betevőt, ezek a gyakran fellelhető élelmiszerek várnak ránk: gyümölcsök, levelek, növények és gombák. A gyűjtögetés nem csak az egészséges testmozgást szolgálja, hanem az anyatermészettel való kapcsolódás tökéletes módja. Ebből a cikkből, megtudhatod, hogyan kell az erdőben táplálékra lelni. Kattints, és válassz a vadon fellelhető ételek listájáról.


Minden, amit a Down-szindrómáról tudni kell

Mitől születik Down-szindrómás gyermek? Milyen gondozás szükséges a gyermek szociális fejlődéséhez, beilleszkedéséhez? A Down-szindróma gyakoribb bizonyos etnikai vagy vallási csoportokban? Ez egyfajta fogyatékosság? Az ilyen egyszerű kérdésekre adott válaszok hiánya gyakran előítéletessé teszi az embereket, és alábecsüli a Down-szindrómás születésűek képességeit. Itt van minden, amit tudni kell – nézd meg.


8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen: őrület, milyen jótékony

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!


Mindenkit sokkolt, mikor meglátta Rihanna új frizuráját - fotók

A sztárvilág már nagyban készül a ma esti MET-gálára, Rihanna pedig spoilerezett a megjelenését illetően: ezzel az új frizurával készül az eseményre!


Miért tűnnek el a korallzátonyok?

A korall-korallzátonyok köztudottan gyönyörűek élénk színeik és élettől hemzsegő fenséges szerkezetük miatt. Ezek a fontos víz alatti menedékhelyek paradicsomot jelentenek a sznorkelezőknek és halászoknak, valójában kihalófélben vannak. A tudósok becslései szerint a világ korallzátonyainak 90%-át fenyegeti az a veszély, hogy 2050-re teljesen kipusztulnak. Érdekel? Kattintson a következő galériára, hogy megtudd, miért halnak ki a korallzátonyok, és hogyan lehet segíteni.


Bosszantó, mégis hasznos, ha a gyerek olyan, mint egy vaddisznó

A sárban való dagonyázásnak fizikai és mentális előnye is lehet.


Itt a toplista: a 25 legokosabb kutyafajta

Persze, mindenkinek a saját kutyája a legaranyosabb, legkedvesebb, de valljuk be, a legokosabb jelzőt már nem mindenki teszi hozzá kedvence jellemzéshez. És ezzel nincs is semmi baj, hiszen a kutyák intelligenciája nem feltétlen hasonlítható össze. Míg egyesek az évszázadok során arra lettek szelektálva, hogy hű társai legyenek az embernek, olykor ágymelegítőnek is szolgáltak, mások a vadászatban, a nyáj őrzésében, terelésében, a porta őrzésében...


Csak magyar kéz szüretelheti a világ exkluzív kávéját

Bárhová is vetődik az ember, azt tapasztalja, hazánkfia mindenütt van


Ön is le szokta fagyasztani a kenyeret? Akkor jobb, ha ezzel tisztában van

Különös TikTok-trend terjed az interneten, ami szerint egészségesebb lesz a kenyér fagyasztás után.


Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!


6 rákellenes tavaszi zöldség: most van szezonjuk!

Már nem sokáig élvezhetjük a tavasz szépségeit, így érdemes még most jó sokat fogyasztani az idényzöldségekből. Az alábbiakban olyan tavaszi zöldségeket hoztunk, melyek nemcsak ízletesek és kiváló fogyókúrás alapanyagok, de bizony még rákellenesek is. Mutatjuk is, melyek ezek.


Akkor és most: Így változtak a múlt szexszimbólumai az évek alatt

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!


8 szerencsehozó növény, ami boldogságot hoz életedbe

Szeretnéd bevonzani a boldogságot otthonodba? Akkor varázsold be a szerencsét a házadba a szerencsehozó növények segítségével! Ezek a növények nemcsak szépek és a lakás ékei, de szerencsét és boldogságot is hoznak az életedbe. Megmutatjuk, melyek ezek a különleges növények.


A 10 legjobb fényvédő gyerekeknek: így védheted a kicsik bőrét

Beköszöntött a május, amivel nemcsak a hőmérséklet emelkedik egyre magasabbra, hanem az UV-sugárzás szintje is. Vegyük át, miért kell óvni a gyerekek bőrét a naptól, és milyen fényvédőt kenjünk rájuk nap mint nap!


Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.


Ezeket a gyümölcsöket sose fogyaszd elalvás előtt: alvászavarhoz és hízáshoz vezethet

Lassan itt a nyár, ennek örömére pedig egyre több friss, szezonális gyümölcsöt fogyaszthatunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mely gyümölcsöt mikor fogyasztod el, és természetesen az sem, hogy mennyit eszel belőle. Mutatjuk is, melyek azok, amelyek alvászavart is okozhatnak, és hízáshoz is vezethetnek, ha túl későn fogyasztod őket.


Miért nem tudok monogám lenni? 3 nő vallomása

Társadalmunk egyik legfőbb – és elvárt - értéke, bebetonozott preferenciája a monogámia. Házasodjunk meg, mondja ez a világ, alapítsunk családot, éljük le az életünket egyetlen emberrel, az ásó-kapa-nagyharang pedig egyben jelentse azt is, hogy ágyunkat csak ezzel az egy emberrel osszuk meg, míg világ a világ.


3 levendulás recept, amit imádni fogysz: keksz is készülhet belőle!

Ha a levendula fogyasztására gondolunk, leginkább a szörp jut róla eszünkbe, esetleg a lekvár. De tudtad, hogy még sok más finomság is készül ebből a sokaknak kedves növényből? Mutatunk rá három ízletes példát!


5 dolog, amitől egy férfi fülig szerelmes lesz egy nőbe

Van pár dolog, ami azonnal megdobogtatja a férfiak szívét a kapcsolat kezdetén!


Ideje felfognunk, hogy a nekünk javasolt tartalmak nem feltétlen rólunk szólnak

A közösségi oldalak algoritmusai miatt a fiatalok személyiség- és identitásfejlődése sérülhet.


A szakember 3 módszere a negatív a testkép ellen

A fejedben folyamatosan megy a becsmérlő monológ a testeddel kapcsolatban? Ha tükörbe nézel, csak azt látod, ami nem tetszik magadon? A pszichiáter elmondja, mit tehetsz, hogy könnyebb legyen!


6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van

Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.


10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Te is mindig irigykedsz azokra a nőkre, akik mindig rendet és tisztaságot tudnak tartani? Nem olyan nehéz, csak megfelelő rendszer kell hozzá!


Penész Allergia: Mi Ez És Hogyan Kezelhető?

Összefoglalás Allergiás válasz a penész spórákra. A penész olyan gomba, amely mindenhol megtalálható, és leggyakrabban nedves környezetben. Az allergiás válasz lehet kiütések, vizes szemek, láz vagy légzési nehézség. Tünetek A tünetek közé tartozik a kiütések, vizes szemek, láz, légzési nehézség, zihálás, orrfolyás, köhögés és bőrirritáció. → Gyako...


Diéta helyett ez a legfontosabb dolog hányás és hasmenés esetén

Kisgyerekes szülők jól tudják, hogy a bölcsiből és oviból nemcsak cuki rajzokat, kézműves alkotásokat és ezernyi emléket hoznak haza a kicsik, hanem legalább annyi fertőzést is. A hányással és hasmenéssel járó betegségek nagyon gyakoriak, és a legrosszabb bennük, hogy általában az egész családot leterítik. Mutatjuk, milyen tippek segítenek a túlélésben és a mielőbbi gyógyulásban.


A legendás színész több nőt is feleségül vett, mielőtt bevallotta, hogy valójában meleg

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.


6 konyhai kiegészítő, amit muszáj beszerezned: most még a szállítás is ingyenes

Te is irigykedve figyeled a külföldi influenszereket, akiknek szuperebbnél szuperebb dolgaik vannak? Nos, van egy jó hírünk, ugyanis összegyűjtöttünk olyan amazonos konyhai kiegészítőket, amelyeket bizonyosan te is imádni fogsz, és most be is szerezheted őket, méghozzá ingyenes szállítással!


Mi a digitális divat, és miért trendi?

Manapság a legtöbb ember ismeri a kiterjesztett valóság (augmented reality) fogalmát. Sokan akik játszanak online térben, ismerik ezeket az interaktív élményeket, amelyek egyesítik a valós és a számítógép által generált tartalmakat. A divat kontextusában azonban a kiterjesztett valóság még csak most kezdődött. Azonban máris számos olyan alkalmazása van, amelyek bezavarhatnak az iparágnak. Kíváncsi vagy? Tekintsd meg ezt a galériát, ha többet szeretne megtudni a digitális divatról.


Fedezzük fel a világ legromantikusabb desztinációit

Hol van a világ legromantikusabb helye, ahol megkérheted kiválasztottad kezét, vagy eltölthetsz egy csodálatos nászutat? Vagy mit szólnál egy évfordulóhoz vagy más különleges alkalom megünnepléséhez? Akár menedékre vágysz egy távoli vidéken, akár egy közeli bájos helyre, kattints a galériára a romantikus úti célok listájáért. ​


a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!


Véget érhet a fehér kenyér üldöztetése

Viszlát, teljes kiőrlésű vekni?


A borderline személyiségzavarról egy érintett személlyel

Szokták mondani, hogy a borderline személyiségzavarral küzdő ember élete egy soha véget nem érő érzelmi hullámvasúthoz hasonlítható. Ez nagyjából igaz. A borderline szó jelentése határvonal, mivel az érintett személy a pszichózis és a neurózis mezsgyéjén helyezkedik el. Nem betegség, inkább állapot, amely sokszor élethosszig „kiválasztottjával” marad, azonban előfordul, hogy a korral enyhülnek a tünetek. Történetünk hőse ebbe a kategóriába...


A ruhadarab, ami Giorgio Armani szerint minden nőnek kötelező

Giorgio Armani stílusvéleményére megéri adni!


Multitaskingoltak, kiégtek, és most elballagtak: Z generáció a Covid árnyékában

Egyedi kihívásokkal szembesült ez a generáció, meg is lett a böjtje.


Ezért tilos azt mondani a gyereknek, hogy lusta

A legjobb kerülni a címkézést, sokat árthatunk vele.


4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!