EZT A ROMANTIKUS VíGJáTéKOT NéZD MEG HéTVéGéN A CSILLAGJEGYED ALAPJáN

A romantikus filmek tengerében nem könnyű eligazodni, de most fény derül rá, melyik az, amit mindenképp látnod kell.

A csillagjegyeink sok mindent elárulhatnak rólunk. Mind tudjuk, hogy vannak bizonyos személyiségjelek, viselkedési formák, amik jellemzik az egyes jegyeket, de az asztrológia ennél már sokkal messzebb is elment. Például olyan dolgokat deríthetünk ki, melyik érzelmet a legnehezebb számodra kimutatni, vagy éppen, hogy nagyjából hogyan is fog telni a következő pár hónapod.

Most az is kiderül, hogy melyik az a romantikus film, ami a leginkább passzol hozzád a csillagjegyed alapján, azaz melyik az a film, amit mindenképp meg kell nézned.

Kos: Imádlak utálni

Kosként nem félsz kimondani amit gondolsz, főleg, ha szerelemről van szó. Pontosan tudod mit keresel egy leendő partnerben. Olyasvalakit keresel, aki pont olyan ambiciózus, elbűvölő és szerethető mint te. Nem akarsz olyannal együtt lenni, akinek nincs saját véleménye és önbizalma, de az is biztos, hogy nem szereted ha bárki megmondja neked mit csinálj. Sydney Sweeney és Glen Powell nagy sikerű romantikus vígjátéka tökéletes lesz neked a következő filmes estére.

Bika: Nálad, vagy nálam?

Talán az a pletyka járja a bikákról, hogy makacsok, de sokszor elfelejtik az emberek, hogy minden bikának van egy érzékeny oldala. A jegyedet a Vénusz, azaz a szerelem és a romantika bolygója uralja, tehát olyasvalaki vagy aki minden apró részletét élvezi a szerelem fázisainak. Lassan szeretsz ismerkedni, igazán megismerni a másikat, hogy természetes módon alakuljon ki a kapcsolat köztetek, nem szeretsz semmit erőltetni. Hiszel abban, hogy ha szembe jön az igazi, akkor azt tudni fogod. Éppen ezért tökéletes lehet számodra Debbie és Peter lassan kibontakozó szerelme, a Nálad, vagy nálam? című filmben.

A többi csillagjegyet a galériában olvashatod!

2024-03-22T04:22:09Z dg43tfdfdgfd