Trending:


Így készül a legfinomabb házi fagyi fagylaltgép nélkül

Május 8. a magyar kézműves fagylalt napja, és ebből az alkalomból országszerte rengeteg fagyizó, cukrászda kedvezményes áron kínálja a gombócokat. De ha nincs kedved sorban állni, mutatunk néhány finom házi fagyi receptet, hogy otthon is könnyedén és pénztárcabarát módon elkészíthesd a nyalánkságot, ráadásul egész nyáron!


A közkedvelt kutyafajtát Frankensteinhez hasonlítja tenyésztője

A designer kutyafajtáknak, vagy helyesebben, kutyatípusoknak jó néhány éve divatja van. Hivatalosan ők is ugyanolyan keverékek, mint bármelyik másik nem fajtatiszta kutya, ugyanis az FCI (Nemzetközi Kinológiai Szövetség) nem ismeri el őket. Mégis néha még drágábban kelnek el ezek a kölykök, mint a fajtatiszta kutyák. Miért? Mert cukik, rengeteg influenszernek és divatosnak tűnni akaró embernek ilyenjei vannak. A poo-k és a doodle-k fénykorát...


Tényleg veszélyes a babára a kenguru? Ezt mondja a szakértő

Hordozni jó, hordozva lenni is jó, de nem mindegy, milyen eszközzel és hogyan tesszük. Miért hördül fel az internet népe, ha egy kengurus babát (és anyukát) lát? Milyen tévhiteket kéne elfelejteni a babahordozással kapcsolatban? Kotroczó Katalin baba- és kisgyermek hordozási tanácsadóval beszélgettünk a témáról.


Katie Holmes bemutatja: ha nyárra csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Szinte már alig vártuk, hogy Katie Holmes újabb stílustippel örvendeztessen meg minket.


10 szett, amit minden stílusos nő viselni fog májusban

A májusban már pont az a jó, hogy egyre sűrűbben kell a nyáriasabb darabok után nyúlni. Íme egy kis outfitinspiráció!


Deszkából ácsolt szívek és sztárszékek

Sokféle hűség van, nemzethűség, házastársi hűség, kutyahűség…


Reggeli, déli, esti kávé: a pillanatnyi hangulathoz igazított íz

A kotyogós másra jó. Egyre több konyhában van már automata kávégép, aminek használatával szinte bárki baristává válhat és lenyűgözheti vendégeit is. Az általunk tesztelt kávégép ezt biztosan tudja, sőt, még többet is!


Ez az, amit minden férfi hallani akar a párjától: te mondod neki?

Elvárás, hogy a férfi bókoljon a nőnek, de vajon fordtva nem lenne ugyanekkora igény az elismerő szavakra? Dehogynem. Elmondjuk pontosan milyen bókokkal érdemes elhalmozni a férfiakat.


5 csillagjegy, akinek a hétvégén megváltozik az élete: lezárul egy rossz korszak és jóra fordul minden

Ahogyan a hétvége közeledik, a csillagok valami egészen különleges üzeneteket hoznak néhány szerencsés csillagjegy számára. Ugyanis az elmúlt időszakban tapasztalt kihívások és nehézségek után, most végre beköszönt egy új, fényűző időszak, amely telve van lehetőségekkel és szerencsés fordulatokkal. Készülj fel, lehet ez a hétvége lesz az, amikor végre, oly sok nehézség után jóra fordul az életed.


A 20. század meghatározó művészeti mozgalmai

A 20. századi művészet kaleidoszkópos vásznán minden ecsetvonás a lázadásról, az innovációról és a kifejezésre való töretlen törekvésről mesél. Egész mozgalmak robbantak ki, hogy az ideálokat minden lehetséges módon életre lehessen hozni. A művészet évszázada az absztrakt alkotás, a performansz felemelkedését és az alkotói határok szétzúzását eredményezte. Érdekel? Kattints erre a galériára, hogy megtudd, mely művészeti irányzatok váltak kiemelkedővé a 20. században.


Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.


Ők a 2024-as MET-gála legjobban öltözött sztárjai

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!


Egy nő megmutatta, milyen, ha drága, és milyen, ha olcsó termékekkel sminkel

Ne már!


Miért nem tudok monogám lenni? 3 nő vallomása

Társadalmunk egyik legfőbb – és elvárt - értéke, bebetonozott preferenciája a monogámia. Házasodjunk meg, mondja ez a világ, alapítsunk családot, éljük le az életünket egyetlen emberrel, az ásó-kapa-nagyharang pedig egyben jelentse azt is, hogy ágyunkat csak ezzel az egy emberrel osszuk meg, míg világ a világ.


A csillagjegy, akinek nehézségei adódnak májusban

Ezek a csillagjegyek nem fogják szeretni az újholdat májusban.


Szürreális tengeri lények: az óceán furcsa csodái

Ausztrália köztudottan a világ leglátványosabb vadvilágával rendelkezik, különösen, ha a mélység élőlényeiről van szó. Megvan az oka annak, hogy ez az egyik legnépszerűbb úti cél a búvárkodás szerelmeseinek! Csak a Nagy-korallzátony több mint 1500 halfajnak ad otthont, Ausztráliában pedig több mint 4000 halfaj él. Sokan közülük nem találhatók sehol máshol a világon, és néhányuk úgy néz ki, mintha nem is a Föld bolygóról származna... Kattints a képre, hogy megtekintsd Ausztrália legfurcsább, leghátborzongatóbb és legszínesebb tengeri élőlényeit ebben a galériában.


5 reggeli, amivel nem érdemes kezdened a napot: sokan egészségesnek hiszik őket

A reggeli a nap legfontosabb étkezése – tartják sokan, és ez valóban igaz is, hiszen az egésznapos energiaszintünket ezzel az étkezéssel alapozzuk meg elsősorban. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ételeket fogyasztunk el ebben időszakban. Mutatjuk is, melyeket nem ajánljuk napindítónak!


Innen tudhatod, hogy eredeti Michael Kors táskád van-e, vagy átvertek

Manapság a Michael Kors táskáknak is szép számmal akadnak meglepően jó hamisítványai, éppen ezért érdemes egy fokkal nyitottabb szemmel járni. Most segítünk neked abban, hogy csakis eredeti terméket vásárolj!


Ezt az undorító dolgot minden nő csinálja titokban: nem is tudsz róla

A csajoknak mindig nőiesnek, kecsesnek, tisztának, frissnek és összeszedettnek kell lenniük. Ugye?


Paget-kór A Mell: Mi Ez És Hogyan Kezelhető?

Összefoglalás Egyfajta mellrák, amely magában foglalja a mellbimbót és a körülötte lévő bőrt. Ez fájdalmat, égő érzést, bizsergő viszketést, skálázást, kérges vagy edzett bőrt, csomót okoz a mellben, és a mellbimbó és a mellbimbó kisülésének ellaposodását. Tünetek A tünetek közé tartozhat a viszketés, bizsergés, égő érzés, fájdalom, érzékenység, sk...


Házi ablaktisztító 2 perc alatt: jobb, mint a bolti

Környezettudatosabban szeretnél élni és ennek megfelelően takarítani az otthonod? Készíts házi ablakmosót!


Ez az öt legegészségesebb fűszer a világon

Garantáltan fellélegezhetünk a lista láttán, ugyanis csupa remek ízesítő szerepel rajta.


Ezért a szandálért őrül meg most az internet, pedig nagyon megosztó stílus

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.


Trunk Tomi dupláz a Sneakerness Budapesttel

Az ismert z-generációs influenszer bejelentette, hogy másodszorra is lesz Sneakerness Budapest idén ősszel. A nemzetközi és hazai vendégeket felsorakoztató sneaker, streetwear, és „current culture” esemény szervezője a tavalyinál is több érdeklődőre számít és sok újdonsággal készül. A nemzetközi és hazai vendégeket felsorakoztató sneaker, streetwea...


6 csillagjegy, akit nagy szerencse ér a következő napokban

Ezekre a csillagjegyekre nagyszerű napok várnak a májusi újholdnak köszönhetően.


Mutatjuk a legszebb és legdivatosabb menyasszonyi cipőket a 2024-es szezonra

Egyik szebb, mint a másik!


Mindenkit sokkolt, mikor meglátta Rihanna új frizuráját - fotók

A sztárvilág már nagyban készül a ma esti MET-gálára, Rihanna pedig spoilerezett a megjelenését illetően: ezzel az új frizurával készül az eseményre!


5 dolog, amitől egy férfi fülig szerelmes lesz egy nőbe

Van pár dolog, ami azonnal megdobogtatja a férfiak szívét a kapcsolat kezdetén!


Ezen a májusi napon nagy változás jön mindenki életébe: készülj fel már most

Mindenki megérzi majd ennek hatásait, úgyhogy nem árt már előre felkészülni ezekre!


Dysmenorrhoea: Figyelmeztető Jelek, Amelyekre Oda Kell Figyelni

Összefoglalás Alhasi fájdalom közvetlenül a menstruáció előtt vagy alatt. Egyesek számára ez pusztán kényelmetlenség lehet, és sokak számára súlyos lehet. Tünetek Ha új, súlyos vagy tartós tüneteket észlel, forduljon egy egészségügyi szolgáltatóhoz. A tünetek a következők: Alhasi fájdalom és görcsök Hátfájás hasmenés Hányinger hányás Fejfájás Szédü...


4 étteremben dolgoztam, be kell vallanom: soha, de soha ne kérd ezt az italodba

Na jó, ezek tényleg nagyon rémesek!


Miért látjuk azt, ami nincs?

Agyunk könnyen becsapható, és az egereké is.


Ezért tilos azt mondani a gyereknek, hogy lusta

A legjobb kerülni a címkézést, sokat árthatunk vele.


Ezeknek a rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút inteni

Általános tévhit, hogy a hibátlan megjelenéshez mindannyiunknak végtelen mennyiségű időt, pénzt és energiát kell befektetnünk. A valóságban azonban vannak bizonyos egyszerű változtatások, amelyekkel javíthatjuk általános megjelenésünket. A lényeg a rossz szokások felszámolásáról szól, amelyek nem tesznek jót nekünk. Nézd meg ezt a galériát, hogy megtudd, mely rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút intened.


6 rákellenes tavaszi zöldség: most van szezonjuk!

Már nem sokáig élvezhetjük a tavasz szépségeit, így érdemes még most jó sokat fogyasztani az idényzöldségekből. Az alábbiakban olyan tavaszi zöldségeket hoztunk, melyek nemcsak ízletesek és kiváló fogyókúrás alapanyagok, de bizony még rákellenesek is. Mutatjuk is, melyek ezek.


Minden lakásban fellelhető, mégsem tudjuk, hogy emiatt haldoklik a wifink

Magunkat látjuk benne, de nem bennünk van a hiba.


6 mondat, amit csak az mond, aki teljesen oda van érted

Ha az alábbi mondatok közül többet is hallottál már tőle, jó úton haladtok!


Ikonikus gyermekkori élmények, amelyek a mai gyerekeknek kimaradnak

A modern technológiai fellendülés teljesen megváltoztatta mindennapi életünket. Ez azt is jelenti, hogy a gyerekek többé nem fognak megtapasztalni bizonyos tevékenységeket, mint például a papírtérkép használata vagy a tékából való filmkölcsönzés. A következő galériában emlékezzünk néhány olyan klasszikus gyermekkori élményre, amelyeket a mai gyerekek valószínűleg soha nem fognak megtapasztalni.


Egészséges, tartós élelmiszerek raktáron

A tartós élelmiszerek minden otthonban és minden éghajlaton jó alapanyagok. Természetesen vészhelyzetben is nagyszerűek, de akkor is jól jönnek, ha nem volt időnk elmenni a boltba, és mégis szeretnénk egészségesen étkezni. Mivel nem romlanak meg, csökkentik az élelmiszer-hulladék lábnyomunkat. Kattints ide, és nézd meg, mi jó ha van a kamrában.


Napi horoszkóp május 11.: a Mérlegek napját váratlan fordulat határozza meg, a Bakoknak érdemes tudatosabban beosztaniuk az anyagi javaikat

A csillagok hétvégére is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!


Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki most - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!


A legjobb fehérjeforrások vegetáriánusok számára

Legyen szó egészségügyi, állatjóléti vagy vallási okokról, egyre többen választják a vegán vagy vegetáriánus étrendet. A Táplálkozástudományi és Dietetikai Akadémia 2016-ban arra az álláspontra jutott, hogy a gondosan megtervezett vegán vagy vegetáriánus étrend minden tápanyagot biztosíthat az egészséges élethez. A vegánok és a vegetáriánusok számára azonban a tervezés fontos része a megfelelő mennyiségű fehérje fogyasztása. Ha a vegán vagy vegetáriánus étrend elfogadásán gondolkodsz, nézd meg ezt a galériát, ahol ötleteket találhatsz a napi fehérjeszükséglet kielégítésére. Egyes felsorolt élelmiszerek teljes értékű fehérjék, vagyis megfelelő mennyiségben tartalmazzák mind a kilenc aminosavat, amelyekre az emberi szervezetnek szüksége van. A többi felsorolt elem a hiányos fehérje, hangsúlyozza a kiegyensúlyozott étrend szükségességét.


Bórkóstolás kezdőknek: így érdemes nekiállni

Az amatőr borkedvelőknek állítottunk össze egy listát a borkóstolásról.


Döbbenetes dolgot vettek észre a Katalin hercegnéről készült fotón

Ha kíváncsi vagy, hogy hányas méretű Katalin hercegné lába, akkor nagy talányba fogsz botlani!


A lenmag 13 áldásos hatása: a szívbajokat is enyhíti!

Hallottál már napjaink egyik nagyon áldásos magjáról, a sokak által superfoodként emlegetett lenmagról? A világ egyik legősibb magjaként számon tartott növény felhasználása igen sokrétű, hiszen számos egészségügyi problémára kiválóan alkalmazható, tele van vitaminnal és rosttal, és a gasztronómiában és a ruhaiparban is előszeretettel alkalmazzák.


a Rákok rendkívül céltudatosak, a Szüzek kissé bizonytalanok a párkapcsolatukat illetően

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!


Hihetetlen, hogy 86 évesen is bevállalt egy ilyen vad trendet a színésznő

Jane Fonda bátran mondott igent az idei év egyik nagy visszatérőjére és milyen jól tette!


Véget érhet a fehér kenyér üldöztetése

Viszlát, teljes kiőrlésű vekni?


Rossz szülői berögződések amiket ideje abbahagyni

Szülőként arra törekszel, hogy a lehető legjobb legyen a gyerekeid számára. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos dolgok többet ártanak, mint használnak, és lehet, hogy nem is veszel róla tudomást. A gyerekek elkényeztetésétől a következetlenségig, amikor fegyelmezzük őket, mindannyian hibázunk olykor. Ha azonban teljesen tudatában vagy ezeknek, akkor tudsz változtatni a rossz mintákon. Készen állsz tehát, hogy leküzd rossz szülői szokásaidat? Kattints az alábbi galériára.


Sigmund Freud sötét (és ellentmondásos) oldala

Sigmund Freud talán a világ legismertebb pszichológusa. Munkája forradalmi, a 20. század egyik legnagyobb elméje volt, de elméletei nagy vitákat váltottak ki. Élete során felfelé ívelő harcot vívott a pszichológiával kapcsolatos archaikus attitűdök ellen. Manapság a nőkről és a szexuális fejlődésről alkotott elméleteit széles körben hiteltelenítik. Gyakran nevezték „a történelem leleplezett orvosának”. Hibáitól függetlenül ő volt a felelős egy egész gondolati iskola létrehozásáért, amely ma is befolyásolja a modern pszichológiát. Kattints a galériára, hogy megismerd a pszichoanalízis alapító atyjának életét és munkásságát.