Trending:


Pseudobulbar Hatása: Mi Ez És Hogyan Kezelhető?

Összefoglalás Idegrendszeri rendellenesség, amely nem megfelelő akaratlan nevetést és sírást okoz. Tünetek A tünetek közé tartozik a sírás, a nem megfelelő nevetés, a visszafogottság hiánya, az ingerlékenység, a harag és a hangulatingadozások. → Gyakori kezelési lehetőségek → Az orvosának felteendő kérdések Okok Olyan agyi sérülésekben vagy neuroló...


Durva időszak vár ránk hamarosan: 2024 legfontosabb asztrológiai dátumai felfedték

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!


A nem őszinte viselkedésformák átszövik mindennapjainkat

Ha túl sokat színlelünk, belebetegedhetünk.


50 éves elmúltam, de a nemi életem aktív: ez a titkom

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.


Ciki állásinterjú-sztorik, ahol sokszor a kérdező fél miatt vált kínossá a helyzet

Egy állásinterjú sosem könnyű, hiszen sokan küzdünk lámpalázzal, és a tét sem kicsi, hiszen azt kell bebizonyítanunk a leendő munkaadónk számára, hogy mi vagyunk a legjobb munkavállalók az adott piacon. Ez a különleges, és sokszor feszült szituáció számos kínos helyzetet szülhet, nemcsak az interjúalanyok szemszögéből.


Az aloe vera 9 jótékony hatása: a mellrákot is lassíthatja

Bizonyára sokan gondoznak otthonukban aloe verát, és azt is jó néhányan tudják, hogy számos dolog miatt lehet hasznos. De pontosan miért is? Például a leégésre, igen, ez eléggé köztudott. De tudtad, hogy mennyi mindenre jó még ezen kívül? Most eláruljuk!


Így varázsolhatod tökéletesen tisztává a szőnyeget mindössze 20 perc alatt: zseniális trükk

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.


Tényleg be kell áztatni a babot főzés előtt? Utánajártunk!

Miért kell beáztatni a babot főzés előtt? Van ennek valami haszna, vagy csak azért csináljuk így, mert a nagymamánk ezt tanította? Mi a helyzet a lencse és a szárított borsó áztatásával? A rövid válasz az, hogy a bab áztatása, bár nem szükséges, számos előnnyel jár – beleértve az emésztés során keletkező gáz mennyiségének csökkentését.


Rémisztő, mennyire szennyezettek a legnépszerűbb gyümölcsök és zöldségek

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.


PTSD: Mi a poszttraumás stressz szindróma?

Valószínűleg ismered Te is a PTSD-t, a poszttraumás stressz-szindróma leírására használt mozaikszót. De mennyit tudsz igazából erről a mentális kondícióról? Sokan láttuk már filmekben bemutatni: a karakter általában egy háborús veterán, akit rémálmok és a harc során megélt traumatikus események kísértenek. Bár ez nem áll messze az igazságtól, kissé leegyszerűsített ábrázolás. A PTSD valóban sokféle módon megnyilvánulhat, és számtalan traumatikus élmény váltja ki. Ha többet szeretnél megtudni, kattints az alábbi galériára.


Ötmilliárdot is adhatnak érte, pedig lehet, hogy hamis

Az árcédulát még nem rakták rá.


Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!


Idegenek lepték el a híres olasz várost

Furcsa jeleneteknek lehetünk szemtanúi, ha ide látogatunk.


9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!


Ismerje meg Ines de Ramont, Brad Pitt új barátnőjét

Ines De Ramon, Brad Pitt barátnője 2022 óta, a francia tervező, Philippe Uter UTER márkájának új tavasz/nyár 2024-es kampányának kiemelt alakja.


Ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!


Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.


3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!


Tuti vételek: 10 kihagyhatatlan tavaszi cipő 20 ezer forint alatt

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!


Álmaid munkája: találd meg saját magad felfedezésével ideális karriered

Mindegy, hogy egy gyors tempójú, folyamatosan fejlődő startup vállalkozás csábít, vagy esetleg egy strukturáltabb környezet egy jól ismert cégnél az, ahol biztonságban érzed magad, vagy ha valami egészen mást szeretnél csinálni, mint az említett példák. A következő kérdések segítenek meghatározni, hogy mit is keresel egy karrierben. Kattints ide, és fedezd fel a 25 kérdés során, hol ismerheted meg magad szakmailag a legjobban.


A világ legmenőbb kávézói

Az igazi koffeinrajongó számára a kávézás egyedülálló élmény. De nem csak az erős ízekről és a csábító aromákról van szó. Arról is van szó, hogy milyen környezetben iszol. Funky dekoráció, érdekes dizájn, menő bútorok... ahhoz, hogy egy jó kávéház kitűnjön a többi közül, valami egyedi és mókás dizájn elemre van szükség. Fogj egy finom csésze kávét, helyezd magad kényelembe és nézd végig a galériát, a világ legmenőbb kávézóival.


Biztos szerelem? Ezt az érzelmet keverik össze leggyakrabban a szerelemmel

Szerelmes vagy? Vagy valami mást érzel?


Így vond be gyermekedet játékosan a házimunkába!

Senki sem szereti a házimunkát, ezt megerősíthetjük. Ha pedig a gyerek már olyan korban van, hogy be lehet, sőt be kellene vonni őt is, még nehezebb az ember dolga, mert amint szóba kerül a házimunka szükségessége, szeretett csemeténk rögtön lejjebb veszi olykor fülsiketítő hangnemét, egyből kedves és előzékeny lesz velünk, és pillanatok alatt mi leszünk a világ legjobb szülői. Mindezt miért? Mert nem igazán fűlik a foga a házimunkához.


Ezt a könyvet kellene olvasnod a kedvenc romkom filmed alapján

Imádod a romantikus filmeket, de legalább ilyen szívesen kuckózol be egy habkönnyűen rózsaszín regénnyel is? Nos, ha megmondod, melyik mozi lopta be magát a leginkább a szívedbe, eláruljuk, melyik kötetet kell legközelebb a kezedbe venned.


Teszt: Mennyire vagy feledékeny típus? Válaszolj 15 kérdésre, és kiderül, mennyire jó a memóriád!

Szinte biztos, hogy nem tudod a választ az összes kérdésre!


Tippek a szuper sziklakert kialakításához

Kis kertünk építése és gondozása épp olyan fontos feladat, mint házunk belső részének tisztántartása és otthonossá tétele. Kinti életterünket nemcsak színpompás virágokkal, formabontó zöld ötletekkel és csodás sövényekkel varázsolhatjuk széppé, hanem ha van rá lehetőségünk, építhetünk egy sziklakertet, ami bár nem kevés munka, de a végeredmény önmagáért beszél.


Kiderült: Ez a termék Margot Robbi tökéletes megjelenésének titka

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!


Tietze-szindróma: Figyelmeztető Jelek, Amelyekre Oda Kell Figyelni

Összefoglalás A porc duzzanata az ízületek körül, amely felső bordákat rögzít a szegycsonthoz. Ez mellkasi fájdalmat okozhat, de ez nem súlyos állapot. Tünetek Ha új, súlyos vagy tartós tüneteket észlel, forduljon egy egészségügyi szolgáltatóhoz. A tünetek a következők: Enyhe vagy súlyos lokalizált fájdalom a felső bordákban, amelyek átterjedhetnek...


Ezeknek a rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút inteni

Általános tévhit, hogy a hibátlan megjelenéshez mindannyiunknak végtelen mennyiségű időt, pénzt és energiát kell befektetnünk. A valóságban azonban vannak bizonyos egyszerű változtatások, amelyekkel javíthatjuk általános megjelenésünket. A lényeg a rossz szokások felszámolásáról szól, amelyek nem tesznek jót nekünk. Nézd meg ezt a galériát, hogy megtudd, mely rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút intened.


A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a...


5 dolog, amivel minden rendetlen ember egyetért

A rendetlen otthon nem biztos, hogy egyet jelent a káosszal. Sőt! 1. Bármit is mondjanak az északiak, igenis őrizgethetünk olyan tárgyakat magunk körül, melyeknek pusztán szentimentális értékük van. Ilyen például a nagymamánktól kapott hímzett terítő. Pompa, fényűzés és csillogás – Less be a hollywoodi sztárok döbbenetesen drága otthonaiba 2.  A re...


10 hatékony ránctalanító nappali krém érett bőrre: 40 év felett ezeket érdemes kipróbálni!

A hidratáló krém talán a legnépszerűbb arcápolási termék, még azok is használják, akiket kevésbé érdekelnek az arcápolás rejtelmei. Mert hát hidratálni kell, kiváltképp egy bizonyos kor után, amikor a bőr már veszít feszességéből és rugalmasságából, és valljuk be, jó érzés reggel, mosakodás után egy üde krémet feldobni.


Bibliaversek, amelyek segítenek meggyógyítani összetört szívedet

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindannyiunk szíve összetört már életünk egy bizonyos pontján. Akár most mentél át egy szakításon, akár más módon veszítettél el valakit, a Biblia néhány vigasztaló szót kínál azoknak, akik hajlandóak elolvasni. Hívő vagy sem, ezek közül a szavak közül néhány hasznos lehet. Összetörve lenni fájdalmas, ezért remélhetőleg ezek a szavak segítenek abban, hogy egy kicsit jobban érezd magad. Kattints és elolvasd el azokat a bibliai részeket, amelyek segítenek meggyógyítani összetört szíved.


Így szúrhatja ki a romlott csirkehúst a boltokban

Érdemes odafigyelnünk vásárláskor azokra a jelekre, amelyek a csirkehús romlottságára utalhatnak.


Sok európai nő nem tudja megvenni magának a megfelelő menstruációs terméket

Az uniós országok jelentős többsége nem él a lehetőséggel, hogy áfamentesen értékesítse a menstruációs termékeket. Magyarországon például még mindig 27%-os adó vonatkozik ezekre az árucikkekre.


Rossz szülői berögződések amiket ideje abbahagyni

Szülőként arra törekszel, hogy a lehető legjobb legyen a gyerekeid számára. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos dolgok többet ártanak, mint használnak, és lehet, hogy nem is veszel róla tudomást. A gyerekek elkényeztetésétől a következetlenségig, amikor fegyelmezzük őket, mindannyian hibázunk olykor. Ha azonban teljesen tudatában vagy ezeknek, akkor tudsz változtatni a rossz mintákon. Készen állsz tehát, hogy leküzd rossz szülői szokásaidat? Kattints az alábbi galériára.


Miről kell lemondani, ha sikeres akarsz lenni

Olykor előnyünkre, olykor hátrányunkra a megszokás teremtményei vagyunk. Hajlamosak vagyunk elég könnyen elakadni, és sok munka kell, ahhoz, hogy megváltoztassuk kialakult rossz szokásainkat. Gyakran nem vesszük észre, hogy ezek a viselkedési minták a saját blokkjaink, melyek gátolnak minket a céljaink elérésében. A siker megosztó téma, mert mindannyian boldogságban, biztonságban, büszkén és tisztelve szeretnénk élni. De az oda vezető út gyakran tele van akadályokkal. Rengeteg akadályt állít a külvilág, és nem teszünk magunknak szívességet azzal, ha a saját utunkba állunk. Ezért kattintsd végig a galériát, hogy megtudd, mit kell magad mögött hagynod, ahhoz hogy előre mozdítsd magad.


4 zodiákus, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: tényleg boldogok lesznek

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.


Korszakokat átívelő Kozmetika az ókori Egyiptomtól a XX. századig

A kozmetikumok olyan anyagok, amelyek megváltoztatják vagy javítják az arcszínt, a bőrt, a hajat, a körmöket vagy a fogakat. Tagadhatatlan, hogy a kozmetikumok használata ma már mindennapos, hiszen az Egyesült Államok kozmetikai piaci értéke önmagában az előrejelzések szerint 2032-re eléri a 150 milliárd dollárt. De vajon mindig is ilyen népszerűek voltak? Meglepő módon igen! Az első kozmetikumok körülbelül 5000 évvel ezelőtt jelentek meg az ókori Egyiptomban, és az ókori görögök és a kozmetika iránti szeretetük adták nekünk a "cosmetics" szót angolul. Érdekel? Tekintsd meg ezt a galériát, és fedezd fel a legnépszerűbb kozmetikumokat a korszakok során.


6 dolog, ami a pénznél is jobban motiválja a dolgozókat egy friss felmérés szerint

A mai rohanó világban már nemcsak a jó kereset motiválja a dolgozókat, hanem az olyan béren felüli motivációs eszközök is, mint például a rugalmas munkavégzés, a home office, vagy éppen az egészség megőrzését célzó programok. Az alábbiakban össze is gyűjtöttük ezeket a módszereket.


5 csillagjegy, akinek hétvégén teljesen új fordulatot vesz az élete

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy rövid hétvége alatt mennyi minden történhet, és mennyire átértékelődhetnek perspektíváink. Azonban 5 csillagjegy megtapasztalhatja ezt a katartikus változást, ugyanis az elkövetkezendő napok hatalmas meglepetést tartogatnak számukra.


Az igazság Jézus Krisztusról

Jézus Krisztus a kereszténység egyik központi alakja, életének története az Újszövetség alapja a Bibliában. Meggyőződésünktől függően Jézust egyszerre tekinthetjük Messiásnak és történelmi személyiségnek. A Biblia elmeséli életének egy bizonyos részét, de nagyon kevés történelmi forrás létezik róla. Ez azt jelenti, hogy a világi történészek számára kihívást jelent, hogy vallási szövegeken kívül információkat találjanak Jézusról, de az elmúlt évtizedekben még mindig történt néhány lenyűgöző felfedezés. Egyesek a Bibliában elhangzott történetek alátámasztására szolgálnak, míg mások egészen más történetet mesélnek el. Kattints a galériára, hogy megtudd, mit mondanak a történészek Jézus Krisztus életéről.


Hogyan ugrálnak a vírusok állatról emberre?

Az emberek és az állatok közelebb élnek egymáshoz, mint valaha. Az állatokat és általában véve a környezetet egyre jobban igénybe vesszük, köszönhetően folyamatosan bővülő népességünknek. A világjárvány kérdéseket vet fel ezekkel a gyakorlatokkal kapcsolatban, és azt, hogy ezek a szokások hogyan járulhattak hozzá ehhez a globális válsághoz. Ha megvizsgáljuk, mi kell ahhoz, hogy egy állati vírus az emberre átterjedjen, teljesen egyértelmű, hogy növeljük az olyan vírusok terjedésének kockázatát, mint a koronavírus. Kattints az alábbi galériára, hogy megtudd, hogyan is történik mindez.


Minden, amit a Down-szindrómáról tudni kell

Mitől születik Down-szindrómás gyermek? Milyen gondozás szükséges a gyermek szociális fejlődéséhez, beilleszkedéséhez? A Down-szindróma gyakoribb bizonyos etnikai vagy vallási csoportokban? Ez egyfajta fogyatékosság? Az ilyen egyszerű kérdésekre adott válaszok hiánya gyakran előítéletessé teszi az embereket, és alábecsüli a Down-szindrómás születésűek képességeit. Itt van minden, amit tudni kell – nézd meg.


Az ókori görögök szerint 8 fajta szerelem létezik

A modern időkben a szerelemről alkotott elképzelésünk a romantikus illetve a szenvedélyes szerelem képletére redukálódott, és gyakran úgy tekintenek rá, mint a legértékesebb szerelemre, amely egy emberben élhet. Az ókori görögök meg forognak a sírjukban ennek hallatán! Szerintük valójában nyolcféle szerelem létezik, és ezek megismerése segíthet abban, hogy többféle szeretetet tudjuk megélni az életben és jobban megértsük azon fajtáit, amelyek kihívást jelentenek. Az ilyen típusú szeretet típusok kombinálhatók egymással, és erősebb kötelékekké alakulhatnak át, de előfordulhat, hogy megkeseredett szerelemmé válnak, ha egyedül folytatják őket. Kíváncsi? Kattintson az alábbi galériára, amely az Organic Authority információi alapján készült, és nézze meg, hogy a nagy ókori görög gondolkodók mire jutottak az élet legfontosabb és legösszetettebb jelenségéről.


Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!


6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!


Az ok, amiért nem mer szakítani veled a párod, pedig rég nem szerelmes már beléd

Rengeteg ember reked meg akár éveken át egy boldogtalan kapcsolatban, szimplán azért, mert nem mernek kilépni belőle. De mi ennek az oka?


Környezetbarát és olcsó tisztítószer 3 összetevőből

Gondoltál már arra, hogy saját magad készítsd el tisztítószereidet ahelyett, hogy drága vegyszereket vásárolnál, és ezzel ártanál pénztárcádnak, környezetednek és egészségednek is? Mutatunk 3 szuper receptet ablak- és üvegtisztításhoz, mosogatógép-tablettához, és egy általános tisztítószert is hoztunk, hogy biztosan megjöjjön a kedved!


Valóban kiváltságokkal jár a szépség?

A szépnek tartott egyének akár magasabb fizetést is kaphatnak.