Hírek

Trending:


Ötmilliárdot is adhatnak érte, pedig lehet, hogy hamis

Az árcédulát még nem rakták rá.


Ha kezdő vagy a sminkelésben, akkor ezzel az egyszerű trükkel pillanatok alatt profi lehetsz

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.


Meglepő, mi egy új kutatás szerint a boldogság kulcsa

A komfortzónánkból való kilépés elképesztően fontos a fejlődés, előrelépés szempontjából. Nyilvánvaló, hogy a komfortzónát elhagyni mindig kockázatos, mindig bizonytalan, mindig félelmetes, mégis elengedhetetlen ahhoz, hogy képesek legyünk fejlődni. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány olyan szokást, mely segít kilépni a komfortzónádból és hozzájárul a boldogságodhoz.


Sok európai nő nem tudja megvenni magának a megfelelő menstruációs terméket

Az uniós országok jelentős többsége nem él a lehetőséggel, hogy áfamentesen értékesítse a menstruációs termékeket. Magyarországon például még mindig 27%-os adó vonatkozik ezekre az árucikkekre.


Az aloe vera 9 jótékony hatása: a mellrákot is lassíthatja

Bizonyára sokan gondoznak otthonukban aloe verát, és azt is jó néhányan tudják, hogy számos dolog miatt lehet hasznos. De pontosan miért is? Például a leégésre, igen, ez eléggé köztudott. De tudtad, hogy mennyi mindenre jó még ezen kívül? Most eláruljuk!


Valóban kiváltságokkal jár a szépség?

A szépnek tartott egyének akár magasabb fizetést is kaphatnak.


Férfiak szerint kiábrándító, ha egy nő ezt a ruhát viseli tavasszal

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.


Viktória királynő relikviája került egy tudatlan férfihoz

Használtan vett szekrényt egy antik vásáron egy férfi. A bútortarabból később több mint másfél millió forintos vásárt csinált.


A virtuális valóság segíthet a kényszeres gyűjtögetőkön

Nem létező dolgok biztosan nem lesznek jók már semmire.


Tippek a szuper sziklakert kialakításához

Kis kertünk építése és gondozása épp olyan fontos feladat, mint házunk belső részének tisztántartása és otthonossá tétele. Kinti életterünket nemcsak színpompás virágokkal, formabontó zöld ötletekkel és csodás sövényekkel varázsolhatjuk széppé, hanem ha van rá lehetőségünk, építhetünk egy sziklakertet, ami bár nem kevés munka, de a végeredmény önmagáért beszél.


A farmer, ami már nem kifejezetten cikinek számít 2024 tavaszán

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!


Neurodermatitisz: Mi Ez És Hogyan Kezelhető?

Összefoglalás A bőr állapota, hogy kezdődik egy folt viszkető bőr. Tünetek Jellemzi a viszkető bőrfolt, bőrös vagy pikkelyes textúra az érintett területeken. → Gyakori kezelési lehetőségek → Az orvosának felteendő kérdések Okok Irritáló ruházat vagy más bőrbetegségek, például ekcéma vagy száraz bőr következtében következik be. Diagnózis A diagnózis...


50 éves elmúltam, de a nemi életem aktív: ez a titkom

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.


Ezek az ételek jelentősen lassítják az anyagcserédet: figyelni kell a mértékkel való fogyasztásra

Az anyagcsere lelassulása egy abszolút természetes folyamat. Sajnálatos módon észrevehető, hogy az idők teltével nemcsak a testünk, de az anyagcserénk is egyre lassabb lesz, ez pedig nyilvánvalóan olyan kellemetlen tünetekkel jár, mint a nem kívánt súlygyarapodás, az esetleges puffadás, és mindezt gyakorta gyomorfájdalom is kíséri. Azonban ha kellően odafigyelünk az egészséges, rostdús táplálkozásra, illetve a rendszeres testmozgásra, úgy...


Ez a 6 jel egyértelműen arra utal, hogy elátkoztak téged: ezért nem sikerül semmi

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!


Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.


Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!