Életmód

Trending:


8 ódivatú ruhadarab, amihez még mindig túl sok nő ragaszkodik

Nem minden esetben, de sokszor előfordul az, hogy egy egykor virágzó trend annyira idejétmúlttá válik, hogy egyesek legszívesebben eltörölnék a föld színéről is őket.


A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.


Menorrhagia : Mi Az És Kezelés

a cikk a menorrhagia, azaz a nehéz menstruációs áramlás tüneteiről, okairól, diagnózisáról, kezelési lehetőségeiről és táplálkozási ajánlásairól szól. a cikk kiemeli, hogy a menorrhagia veszélyes lehet, ha vérszegénységet okoz, és sürgős orvosi ellátást igényel. a cikk több linket is tartalmaz, amelyek további információkat és tanácsokat nyújtanak a betegségről.


Az olajos magvak csodát művelnek testeddel

A magyarokra annak ellenére jellemző az állati fehérjék túlfogyasztása, hogy fele-fele arányban ajánlott bevinni növényi és állati forrásból származó proteint. A növényi étrendet követők számára pedig különösen fontos, hogy figyeljenek arra, hogy elegendő fehérjét juttatnak be szervezetükbe, például olajos magvak által.


Kiderült, mire jó igazán a kávézacc

Összefügg azzal, hogy a modern mezőgazdaság vegyszerei mindenütt megjelennek a vizekben.


13 nem hétköznapi tojásfestési technika: meseszépek!

Jó sok munka egy kiskosárnyi hímes tojást megművészkedni, talán kicsit fáj is a szíved, amikor néhány csepp kölniért cserébe meg kell válnod ezektől a szépségektől. Na de eljön a következő húsvét, és újabb mintákat, technikákat próbálhatsz ki – van is pár tippünk!


9 egyszerű módszer: Így nyisd ki, ha otthon hagytad a sörnyitót

Mutatunk 9 mindennapi háztartási tárgyat, amellyel hozzáférhetsz kedvenc italaidhoz, akár sörnyitó nélkül is! Ezek a technikák tényleg beválnak!


4 csillagjegy, akinek véget ér egy 10 éve tartó átok a hosszú hétvégén: végre minden sikerülni fog, amibe belekezdenek

Egy nagyon hosszú ideje tartó rossz időszakot zárhat le végre 4 csillagjegy, ezzel egyidőben pedig beköszönt az életükbe a boldogság!


Elegáns hálószoba 5 egyszerű lépésből

Ha elegáns hálószobára vágysz, fogadd meg tippjeinket!


Csak nagyobb méretű pénisszel lehet jó a szex? Lerántjuk a leplet a mítoszról, ami miatt minden férfi aggódik

A szex frusztrálóvá, kínossá vagy akár rombolóvá is válhat pusztán amiatt, hogy az anatómiánk szerint képesek vagyunk-e valamire vagy sem.


Álmaid munkája: találd meg saját magad felfedezésével ideális karriered

Mindegy, hogy egy gyors tempójú, folyamatosan fejlődő startup vállalkozás csábít, vagy esetleg egy strukturáltabb környezet egy jól ismert cégnél az, ahol biztonságban érzed magad, vagy ha valami egészen mást szeretnél csinálni, mint az említett példák. A következő kérdések segítenek meghatározni, hogy mit is keresel egy karrierben. Kattints ide, és fedezd fel a 25 kérdés során, hol ismerheted meg magad szakmailag a legjobban.


Kerényi Virág: „Én vagyok az a tervező, akit sosem érdekelt, hogy mik a trendek”

A Glamour Gála 2024 "Év Divattervezője" díjjal kitüntetett Kerényi Virág megosztja velünk a divattervezés iránti szenvedélyét, a szakmai kihívásokat és terveit egy exkluzív interjúban.


Ez most az egyik legtrendibb öltözködési stílus, amit mindenki ki akar próbálni: így csináld

Mutatunk 5 szettet, amiből érdemes inspirálódni, ha becsempésznél egy kis Dűnét a mindennapok stílusába.


Így szedd ki a paradicsomfoltot a műanyag edényből

Egy rejtély, amellyel sokan megküzdöttünk. Eltesszük későbbre a megmaradt milánóit vagy pörköltöt, és a dobozból a leghosszabb súrolással sem tudjuk aztán kiszedni a paradicsomszósz hagyta foltot. Ezek után pedig szégyelljük ételes dobozainkat, mert olyan, mintha koszosak lennének. Pedig mi próbálkoztunk… nem is kevés ideig. Mutatunk pár egyszerű trükköt, ami segíthet!


A kaméleon, aki új színt vitt a popkultúrába

A legmegosztóbb női sztár hamarosan az év egyik legjobban várt mozifilmjében tűnik fel.


Rémísztő, valójában miért bizsereg a szánk ananászevés után

Ha ön is szereti az ananászt, ez biztosan érdekelni fogja!


8 egyszerű és gyors asztali dekorörlet: imádni fogják a vendégek

Veled is előfordult már az a szitu, amikor megbeszéltétek a barátokkal, hogy valamikor átugranak, de egy ideig nem lett lekonkretizálva, hogy az a bizonyos találkozó mikor is fog megtörténni? Majd egyszer csak azon kaptad magad, hogy estére bejelentkeztek a haverok, neked pedig szalad a lakás és nincsen semmi a közelben, amivel kidekorálhatnád az otthonod.


Ezt a romantikus vígjátékot nézd meg hétvégén a csillagjegyed alapján

A romantikus filmek tengerében nem könnyű eligazodni, de most fény derül rá, melyik az, amit mindenképp látnod kell.


Polgár Tünde és Gáspár Bea legjobb receptjei húsvétra

Nem tudod, mi legyen a húsvéti menü, már unod a szokásos ételeket? Adunk pár nagyszerű ötletet, melyeket nem csak húsvétkor érdemes kipróbálni, és garantáltan a család és a vendégek kedvencei lesznek! Ízélményre fel!


Csillagjegy-összeállítás – Vízöntő és Ikrek

Vízöntő és Ikrek: Ezek két érdekes csillagjegy, mindkettőt az elme és az intelligencia irányítja, de vigyázniuk kell a hűtlenség, az érzelmi hiány és a romantika hiánya miatt.


Minden, amit a Down-szindrómáról tudni kell

Mitől születik Down-szindrómás gyermek? Milyen gondozás szükséges a gyermek szociális fejlődéséhez, beilleszkedéséhez? A Down-szindróma gyakoribb bizonyos etnikai vagy vallási csoportokban? Ez egyfajta fogyatékosság? Az ilyen egyszerű kérdésekre adott válaszok hiánya gyakran előítéletessé teszi az embereket, és alábecsüli a Down-szindrómás születésűek képességeit. Itt van minden, amit tudni kell – nézd meg.


Ez a nap hoz balszerencsét 2024-ben neked a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van szerencsenapja, illetve balszerencsés napja is. A kérdés már csak az, a te horoszkópod szerint vajon melyik az?


Bizonyították: Ez az 5 étel csökkenti a stresszt

Rajtad is eluralkodott a tavaszi stresszhullám? Mutatjuk, milyen ételeket fogyassz, amik bizonyítottan csökkentik a stresszt!


Itt a Féreg Hold: így hat az egyes csillagjegyekre

2024 tavaszának első teliholdja különleges meglepetéseket tartogat a csillagjegyeknek.


Arcápoló-kisokos: mi mire jó?

Te is el szoktál veszni a krémek, szérumok, olajok rengetegében? Nem tudod, mit kenj, hova és mikor? Szakértők segítségével most minden felmerülő kérdésedre választ adunk, hogy könnyebben megtaláld azokat a termékeket, amelyek a legjobbak neked!


Ha egy pasiban megvan ez a 4 tulajdonság, azonnal menekülj a kapcsolatból

Amikor megismerkedsz egy pasival, kezdetben nehéz észrevenni a negatív tulajdonságait, ahogy azt is, mi utal arra, hogy nem passzoltok össze. Ráadásul van négy tulajdonság, amit látva jobb, ha azonnal kilépsz a kapcsolatból!


Kínos vagy motiváló a munkahelyi születésnapozás?

Sokan örömmel fogadják a figyelmességeket, de nem mindenki.


Ilyen élmény lehet az, amikor valakinek saját, házi szakácsa van

Csak böngészni kell, majd rendelni.


8 tavaszi ruha, ami egy francia nő gardróbjából sem hiányozhat

Ezeket a darabokat imádni fogod!


Gyermekvállalás 30 felett: ezekre kell jobban figyelni

Alig 1-2 generációval ezelőtt még a legtöbben felhúzták a szemöldöküket, ha egy nő 30 felett szülte az első gyermekét, de ma már szinte senki nem csodálkozik ezen. Hiába változtak azonban a társadalmi elvárások, a biológia sajnos továbbra is ellenünk dolgozik a harmadik X után. Hogy ne legyen elhúzódó és nehézkes folyamat a gyermekvállalás 30 felett, érdemes több vizsgálatot is elvégeztetni, átgondolni életmódunkat, és már a fogantatás előtt...


A világ legmenőbb kávézói

Az igazi koffeinrajongó számára a kávézás egyedülálló élmény. De nem csak az erős ízekről és a csábító aromákról van szó. Arról is van szó, hogy milyen környezetben iszol. Funky dekoráció, érdekes dizájn, menő bútorok... ahhoz, hogy egy jó kávéház kitűnjön a többi közül, valami egyedi és mókás dizájn elemre van szükség. Fogj egy finom csésze kávét, helyezd magad kényelembe és nézd végig a galériát, a világ legmenőbb kávézóival.


3 vitamin, ami megelőzheti a szürkehályogot

Öt érzékszervünk közül a szem az egyik legfontosabb, hiszen ez felel látásunkért, melyet azonban hajlamosak vagyunk teljesen természetesnek venni a mindennapok során. Szemünk világára azonban kiemelten fontos odafigyelni, és megőrizni egészségét, mert ha egyes tüneteket elbagatellizálunk, komoly problémák is bejöhetnek a képbe. Például a szürkehályog.


Ezek a betörők titkos jelzései: így jelölik meg a kinézett lakásokat, házakat

Jobb, ha nagyon óvatos vagy, ezért mi most leleplezzük a betörők legtitkosabb jelzéseit!


4 mérgező hajápolási összetevő, ami hajhullást okoz

Megmutatjuk azoknak a hajápolási összetevőknek a listáját, amik hajhullást okozhatnak!


Miről kell lemondani, ha sikeres akarsz lenni

Olykor előnyünkre, olykor hátrányunkra a megszokás teremtményei vagyunk. Hajlamosak vagyunk elég könnyen elakadni, és sok munka kell, ahhoz, hogy megváltoztassuk kialakult rossz szokásainkat. Gyakran nem vesszük észre, hogy ezek a viselkedési minták a saját blokkjaink, melyek gátolnak minket a céljaink elérésében. A siker megosztó téma, mert mindannyian boldogságban, biztonságban, büszkén és tisztelve szeretnénk élni. De az oda vezető út gyakran tele van akadályokkal. Rengeteg akadályt állít a külvilág, és nem teszünk magunknak szívességet azzal, ha a saját utunkba állunk. Ezért kattintsd végig a galériát, hogy megtudd, mit kell magad mögött hagynod, ahhoz hogy előre mozdítsd magad.


A 6 legjobb étel tartós alvászavar ellen: egyél belőlük minél többet

Meguntad, hogy egyfolytában a bárányokat számolod lefekvés után, de hiába, mert hajnalig álmatlanul forgolódsz az ágyadban? Akkor ideje átalakítani az étrendedet!


Ezeknek a rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút inteni

Általános tévhit, hogy a hibátlan megjelenéshez mindannyiunknak végtelen mennyiségű időt, pénzt és energiát kell befektetnünk. A valóságban azonban vannak bizonyos egyszerű változtatások, amelyekkel javíthatjuk általános megjelenésünket. A lényeg a rossz szokások felszámolásáról szól, amelyek nem tesznek jót nekünk. Nézd meg ezt a galériát, hogy megtudd, mely rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút intened.


Ostara: a húsvét ősi eredete

A húsvét modern formájában a kereszténységben egy ünnep, amely Isten fiának, Jézus Krisztusnak a feltámadását jelképezi. De tudtad, hogy ennek a fesztiválnak ősi gyökerei vannak a tavaszi napéjegyenlőség ünneplésében? Elgondolkodtató, hogy mi a kapcsolat a bibliai történet, a csokoládé, a nyuszik és a hímes tojás között! Kíváncsi vagy? Kattints ide, és fedezd fel a húsvéti ünnepségek ősi eredetét, és azt, hogyan kapcsolódnak a maihoz.


Ez a csillagjegy a tökéletes párod a horoszkópod szerint: vele vagy együtt?

Más is lehet jó, de ő a legideálisabb!


Sztárok, akik egykor legjobb barátok voltak, most viszont utálják egymást

Vannak barátságok a sztárvilágban, amelyek kiállják az idők próbáját, és vannak, amik csúnya viszállyal érnek véget. Sőt, sokan attól sem riadnak vissza, hogy nyilvánosan szidják egymást!


Ha ez igaz a kapcsolatodra, tedd össze a két kezed: kevesekére igaz

Nagy mázlisták vagytok mindketten, ha az összes jelben magatokra ismertetek!


9 gyönyörű magyar költemény a tavaszról

Verset mindenhol és mindenkoron, tavasszal pedig kiváltképp. A téli ürességet töltsd fel magyar lírával!


Ezért magasabb a libidónk tavasszal

Számomra a tavasz nem csupán az újrakezdés időszaka, de bizony a szerelemé is. Megfigyeltem már, hogy ilyenkor sokkal pezsgőbbnek érzem az életet, a lelkem pedig úgy szárnyal a virágba borult világtól, és az illatozó fáktól, mintha csak most tapasztalná meg először a szerelem érzését. Érdekes módon már a tudomány is talált magyarázatott arra, hogy tavasszal valóban hajlamosabbak vagyunk szerelembe esni, sőt még a libidónk is magasabb, mint az év...


Idén ezek lettek a világ legkreatívabb húsvéti luxuscsokitojásai

Mindent beleadtak a csokoládégyártók és a szállodaláncok.


Miért rossz szokás húsvétkor ajándékot venni a gyerekeknek?

Az elmúlt hetekben egyre több anyukatársam kérdezgeti személyesen vagy online csoportokban, hogy kinél mi lesz a húsvéti ajándék. Nekem erre nagyon egyszerű a válaszom: semmi. A húsvéti nyuszi nem hoz játékot, maximum csokitojást. Nem azért, mert smucig lennék, vagy mert nem szeretnék örömet okozni a gyerekeimnek, egyszerűen nem tartom jónak, hogy még egy ünnepből ajándékfesztivált csináljunk.


A legújabb francia manikűr egy pillanat alatt lesz a kedvenced: egyszerű, mégis különleges

Ha szereted a visszafogott manikűrt, ezt lehet az új kedvenced.


Napi horoszkóp március 28.: a Rákok végre választ találhatnak egy megválaszolatlan kérdésre, a Szüzeknek szükségük lehet a női megérzésükre

A hét második felében is izgalmak várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!


Az igazság Jézus Krisztusról

Jézus Krisztus a kereszténység egyik központi alakja, életének története az Újszövetség alapja a Bibliában. Meggyőződésünktől függően Jézust egyszerre tekinthetjük Messiásnak és történelmi személyiségnek. A Biblia elmeséli életének egy bizonyos részét, de nagyon kevés történelmi forrás létezik róla. Ez azt jelenti, hogy a világi történészek számára kihívást jelent, hogy vallási szövegeken kívül információkat találjanak Jézusról, de az elmúlt évtizedekben még mindig történt néhány lenyűgöző felfedezés. Egyesek a Bibliában elhangzott történetek alátámasztására szolgálnak, míg mások egészen más történetet mesélnek el. Kattints a galériára, hogy megtudd, mit mondanak a történészek Jézus Krisztus életéről.


Egyre több a természethiány-zavaros gyerek

A mai gyerekek talán sokat tudnak a természetről, ismerik az esőerdők vagy a sivatagok állatait, de vajon milyen gyakran szoktak fára mászni, sétálni a közeli patakparton, gyönyörködni a csillagokban? Milyen most a gyerekek viszonya a természethez, és szülőként mit tehetünk azért, hogy ez a kapcsolat bensőségesebb legyen?


Nem menő már a fehér sneaker: Helyette most ilyen sportcipőt hordanak a legstílusosabb nők

Ez a trend bizony nem szerénykedik a feltűnő részletekben, és bizony most eltörölte sokak imádatát az egyszerű fehér sneakerek iránt!