Trending:


Szakmai körökben is megosztó: most akkor jó vagy rossz az időszakos böjt?

Elvesztünk a divatdiéták labirintusában.


Szerelmi horoszkóp: A Vénusz-jegyed elárulja, mire lenne igazából szükséged egy párkapcsolatban

A Vénusz-jegyből arra lehet következtetni, milyen vagy a szerelemben, a párkapcsolatodban.


A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.


Rossz szülői berögződések amiket ideje abbahagyni

Szülőként arra törekszel, hogy a lehető legjobb legyen a gyerekeid számára. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos dolgok többet ártanak, mint használnak, és lehet, hogy nem is veszel róla tudomást. A gyerekek elkényeztetésétől a következetlenségig, amikor fegyelmezzük őket, mindannyian hibázunk olykor. Ha azonban teljesen tudatában vagy ezeknek, akkor tudsz változtatni a rossz mintákon. Készen állsz tehát, hogy leküzd rossz szülői szokásaidat? Kattints az alábbi galériára.


Ön is kattint – de mire kíváncsi?

Változik a világ, változnak a szokások is.


Kiderült: Ez a termék Margot Robbi tökéletes megjelenésének titka

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!


A farmer, ami már nem kifejezetten cikinek számít 2024 tavaszán

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!


5 technika, amivel bevonzod a jót az életedbe

A manifesztáció egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A módszer lényege, hogy mindannyian képesek vagyunk a teremtésre, ezáltal életünk megváltoztatása a kezünkben van, szimplán annyi a feladatunk, hogy higgyünk az álmainkban, tegyünk értük, és a valóságba manifesztáljuk őket...


Valóban kiváltságokkal jár a szépség?

A szépnek tartott egyének akár magasabb fizetést is kaphatnak.


50 éves elmúltam, de a nemi életem aktív: ez a titkom

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.


Bibliaversek, amelyek segítenek meggyógyítani összetört szívedet

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindannyiunk szíve összetört már életünk egy bizonyos pontján. Akár most mentél át egy szakításon, akár más módon veszítettél el valakit, a Biblia néhány vigasztaló szót kínál azoknak, akik hajlandóak elolvasni. Hívő vagy sem, ezek közül a szavak közül néhány hasznos lehet. Összetörve lenni fájdalmas, ezért remélhetőleg ezek a szavak segítenek abban, hogy egy kicsit jobban érezd magad. Kattints és elolvasd el azokat a bibliai részeket, amelyek segítenek meggyógyítani összetört szíved.


Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.


9 outfit a Jóbarátok Rachel Greenjének ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Jennifer Aniston ikonikus karakterének nemcsak a frizurája divatos még ma is, hanem a '90-es évek trendjeit követő szettjei is. Szóval megéri inspirálódni Rachel gardróbjából!


A francia nők már viselik: ez a lapos talpú cipő a szezon egyik legnagyobb trendje

A szandál szezonja előtt ez a cipő kerül elő a legtöbbször a stílusos nők gardróbjából.


Tényleg be kell áztatni a babot főzés előtt? Utánajártunk!

Miért kell beáztatni a babot főzés előtt? Van ennek valami haszna, vagy csak azért csináljuk így, mert a nagymamánk ezt tanította? Mi a helyzet a lencse és a szárított borsó áztatásával? A rövid válasz az, hogy a bab áztatása, bár nem szükséges, számos előnnyel jár – beleértve az emésztés során keletkező gáz mennyiségének csökkentését.


TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás - 2. rész: A szépség, egészség, mentális jólét hármas egysége

Négyrészes különkiadással jelentkezik a Testkép podcast, amelyben Feller Adrienne, az ADRIENNE FELLER és Panarom márkák alapítójával beszélgettünk különböző lelket, testet és szépséget érintő témákról!


Honnan tudhatod, ha gaslightingolnak

A gaslighting sajnos nagyon gyakori jelenség, és nagyon kegyetlen. Lényegében az érzelmi manipuláció egy formája, melynek során az ember fokozatosan megkérdőjelezi a másikat a saját emlékezetében, észlelésében vagy ítéletében. Különösen szörnyű dolog valakivel szemben, különösen akkor, ha bizalmi kapcsolatban állunk vele.Vess egy pillantást a galériába, hogy megtudd, milyen jelei vannak a gaslightingnak, és hogyan kell kezelni.


A magyar konyha miatt egyre több külföldi érkezik Magyarországra

Sokan vannak, akik egy étterem vagy bor miatt választanak magyar úti célt.


Palvin Barbi és Dylan Sprouse új házára nincsenek szavak, a sztárpár otthona egy álom

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.


5 dolog, amit a legtöbb férfi rosszul csinál szex közben a nők szerint

Sok férfi gondolja úgy, hogy az évek alatt magukra szedett rutin, tapasztalatok és az „elfogyasztott” nők száma teszi őket igazi bikává az ágyban…


A tavaszi cipő, ami szinte kötelező minden stílusos nőnek a következő hetekben

Segítünk kicsit eligazodni a tavaszi választék között és megmutatjuk, hogy áprilisban mely darabok és újdonságok azok, amikre érdemes lecsapni!


Ötmilliárdot is adhatnak érte, pedig lehet, hogy hamis

Az árcédulát még nem rakták rá.


Ha kezdő vagy a sminkelésben, akkor ezzel az egyszerű trükkel pillanatok alatt profi lehetsz

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.


Így próbálnak manipulálni a kisebbrendűségi komplexussal kűzdők

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!


Korszakokat átívelő Kozmetika az ókori Egyiptomtól a XX. századig

A kozmetikumok olyan anyagok, amelyek megváltoztatják vagy javítják az arcszínt, a bőrt, a hajat, a körmöket vagy a fogakat. Tagadhatatlan, hogy a kozmetikumok használata ma már mindennapos, hiszen az Egyesült Államok kozmetikai piaci értéke önmagában az előrejelzések szerint 2032-re eléri a 150 milliárd dollárt. De vajon mindig is ilyen népszerűek voltak? Meglepő módon igen! Az első kozmetikumok körülbelül 5000 évvel ezelőtt jelentek meg az ókori Egyiptomban, és az ókori görögök és a kozmetika iránti szeretetük adták nekünk a "cosmetics" szót angolul. Érdekel? Tekintsd meg ezt a galériát, és fedezd fel a legnépszerűbb kozmetikumokat a korszakok során.


Tuti vételek: 10 kihagyhatatlan tavaszi cipő 20 ezer forint alatt

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!


A nem őszinte viselkedésformák átszövik mindennapjainkat

Ha túl sokat színlelünk, belebetegedhetünk.


Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!


10 hatékony ránctalanító nappali krém érett bőrre: 40 év felett ezeket érdemes kipróbálni!

A hidratáló krém talán a legnépszerűbb arcápolási termék, még azok is használják, akiket kevésbé érdekelnek az arcápolás rejtelmei. Mert hát hidratálni kell, kiváltképp egy bizonyos kor után, amikor a bőr már veszít feszességéből és rugalmasságából, és valljuk be, jó érzés reggel, mosakodás után egy üde krémet feldobni.


Így mentheti meg az elsózott ételt

Íme néhány tipp, hogyan lehet javítani az elsózott ételeken!


3 csillagjegy, akinek káoszba fordulnak a napjai április végén

Ezeknek a csillagegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.


Viktória királynő relikviája került egy tudatlan férfihoz

Használtan vett szekrényt egy antik vásáron egy férfi. A bútortarabból később több mint másfél millió forintos vásárt csinált.


Ezek a legkárosabb italok

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.


Ezerféleképp használhatod fel a pöttyös dekor matricalapot!

A matricalap az áprilisi Éva magazinhoz jár ajándékba. Képgaléria olvasóink műveiből!


Hogyan lehet feljönni valami nagyon mélyből, nagyon rosszból, nagyon mérgezőből?

Minden nehéz helyzetből ki lehet jönni, mondom néha a fiamnak. Persze tudom, ez nem igaz. De olyan jó hinni benne! Nekem már többször is sikerült. Például legutóbb a válásom után.


Csúnya és még büdös is? Így számolj le a poloskákkal!

Legtöbben csak büdös bogárként emlegetjük a mezei poloskákat, de azt már kevesebben tudják, hogy hazánkban alapvetően két fajt különböztetünk meg, a zöld vándorpoloskát és az ázsiai márványos poloskát. Az emberre egyik sem ártalmas, de kinézetük miatt nem túl jó a marketingjük, sőt, még igen bűzös váladékot is kiengednek magukból. Hogyan tarthatod őket távol az otthonodtól? Adunk pár tippet hozzá!


Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!


Férfiak szerint kiábrándító, ha egy nő ezt a ruhát viseli tavasszal

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.


Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit tavasszal - ezek a trendek jönnek

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.


Ezeknek a rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút inteni

Általános tévhit, hogy a hibátlan megjelenéshez mindannyiunknak végtelen mennyiségű időt, pénzt és energiát kell befektetnünk. A valóságban azonban vannak bizonyos egyszerű változtatások, amelyekkel javíthatjuk általános megjelenésünket. A lényeg a rossz szokások felszámolásáról szól, amelyek nem tesznek jót nekünk. Nézd meg ezt a galériát, hogy megtudd, mely rossz szépségápolási szokásoknak kell búcsút intened.


Ezekben a színekben pompázhat az iPhone 16

Hét variánsban is beszerezhetjük majd a készülékeket.


Párterápia: csináld magad! 3 probléma, sokféle megoldás

Bárhogy szóljanak a�popdalok, egy idő után a szerelem már nem elég: ahhoz, hogy a�kapcsolat hosszú távon is működőképes maradjon, rengeteg munka, sok-sok kompromisszum és még több párbeszéd szükséges. A teljes cikket az áprilisi Évában olvashatod el!


5 csillagjegy, akinek hétvégén teljesen új fordulatot vesz az élete

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy rövid hétvége alatt mennyi minden történhet, és mennyire átértékelődhetnek perspektíváink. Azonban 5 csillagjegy megtapasztalhatja ezt a katartikus változást, ugyanis az elkövetkezendő napok hatalmas meglepetést tartogatnak számukra.


Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...


az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!


A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága, ami nagyon is megfontolandó

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!


Több mint 10 évvel tovább élnek, akik így étkeznek

Szakértők egyre inkább hangsúlyozzák, hogy nemcsak az a fontos, mit eszel, hanem az is, mikor és hogyan. Ha pedig odafigyelsz ezekre, akkor legalább 10 évvel tovább élhetsz!


6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!


Ez a 8 legjobb fényvédő 2024-ben a szépségszakértő szerint

A bőrgyógyászok nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a fényvédő mindennapos használata. Most szépségszakértőnkkel összegyűjtöttük 2024 legjobbjait!


6 gyakori hiba, amit még a tapasztalt szülők is elkövethetnek etetőszék vásárlásakor

A hozzátáplálás megkezdése nagy mérföldkő a kisbabák és a szüleik életében is, ami magával hoz egy sor fontos kérdést. Honnan tudod például, hogy a pici készen áll a szilárd ételekre? Milyen ízekkel ismertesd meg először? És milyen a jó etetőszék? Utóbbi megválaszolásában segítünk most.