Ő AZ éLő PéLDA Rá, HOGY 50 FELETT IS LEHET STíLUSOSAN éS IZGALMASAN öLTöZNI - FOTóK

Kelly Rutherford bármelyik divatirányzatban tud inspirálót mutatni.

Kelly Rutherford 19 éves volt, amikor 1988-ban megkapta első aprócska mellékszerepét a Loving című sorozatban. A számos kisebb lehetőség után 1989 és 1991 között a Generations állandó szereplőjévé vált, amit 1992-ben a Homefront széria követett.

Az igazi áttörés pedig 1996-ban a Melrose Place hozta el a számára, a világhírű sorozatban összesen 3 éven át játszotta Megan Lewis szerepét. Pár filmes lehetőséget leszámítva maradt inkább a szériák világánál, és talán a mai napig a legtöbben a Gossip Girl - A pletykafészekből emlékeznek rá, melyben 6 évadon át alakította Serena édesanyját, Lily van der Woodsent. Az Upper East Side fiataljainak kalandos életéről szóló széria 2012-ben ért véget, Kelly Rutherford pedig azóta sem pihent és többek közt olyan sorozatokban láthattuk őt, mint az Eltűntek nyomában, a Hazug csajok társasága: A perfekcionisták, illetve a Dinasztiák. A most 55 éves színésznő jelenleg is forgat, és nemcsak a filmes lehetőségek szempontjából aktív, hanem közösségi oldalain túl mostanság a divatheteken is kitett magáért!

Visszatérve a közösségi térhez, Kelly Rutherford rendszerint osztja meg a követőivel az éppen aktuális szettjeit, amik bár stílusukat tekintve elég sokszínűek, mégis valahogy működik a bennük résztvevő darabok között az a bizonyos egyensúly.

Nehéz lenne kiragadni akár csak egy inspiráló összeállítást a virtuális gyűjteményéből, így galériánkra kattintva mutatjuk az elmúlt hónapokból a kedvenceinket!

A Gossip Girlben Kelly Rutherford lányát, Blake Lively alakította. Nos, mondhatni az alma nem esett messze a fájától és a színésznő örökölte sorozatbeli édesanyja kifogástalan stílusát!

Az InStyle magazin írása.

2024-03-27T19:34:56Z dg43tfdfdgfd