ÍME A SZEXPóZ, AMI A NőK SZáMáRA A LEGéLVEZETESEBB: AZ ORGAZMUS SZINTE BIZTOS

Sokat számít a megfelelő póz megtalálása!

Az már kutatásokból kiderült, hogy az ezredfordulósok és az X-generáció tagjai is egyetértenek abban, melyik a legjobb szexpóz, felmérések pedig arra is rávilágítottak, miért szexelnek egyre kevesebbet a mostani fiatalok.

Arról nem is beszélve, hogy a JOY nagy szextesztjéből meglepő részletek derültek ki, így például az is, hogy a nők több, mint fele színleli az orgazmust.

Az eddig sem volt titok, hogy a nőknek nehezebb eljutni a csúcsra, pláne minden együttlét alkalmával, de az eredmények alapján vannak, akik szinte sosem tapasztalják meg szex közben az orgazmust. Ha neked is vannak ezen a téren problémáid, érdemes lehet gyakrabban kipróbálnod azt a pózt, ami mindkét félnél növeli az élvezet szintjét, és segít könnyebben eljutni a csúcsra!

Szakértők szerint ez nem más, mint a fordított lovaglópóz, ami gyakran feledésbe merül a hálószobában. Pedig nem kellene! Ez a pozitúra, ahogy a nevéből is fakad, azt jelenti, hogy a nő van felül, ám háttal a partnerének, így ezúttal nem a szemkontaktus kerül előtérbe. Helyette inkább a férfi számára a látványra, a nő számára pedig az érzékiségre helyeződik át a hangsúly, ami több szempontból is előnyös.

1. Szuper választás, ha félénkebb vagy

Vannak, akik nem tudják elengedni magukat az ágyban a szemkontaktus miatt, vagy tartanak attól, milyen arcot vágnak szex közben. A fordított lovaglópóz számukra nagyon is ajánlott, hiszen így nőként csak arra kell koncentrálniuk, mit éreznek; ráadásul az irányítás is a kezedben van. Ez utóbbi azért is előnyös, mert így te szabályozod a tempót, a mélységet, és mindazt, ami jól esik neked.

2. Stimulálja a G-pontot

Ebben a pózban épp a G-pontot tudod igazán stimulálni, ami a hüvelyi orgazmus elérésében játszik központi szerepet. De akkor sincs gond, ha ez neked nem igazán sikerül, hiszen a fordított lovaglópóz nem igényli a kezeidet, így azzal akár saját magadat is tudod kényeztetni közben. Az biztos, hogy a partnered ezt nem fogja bánni!

3. Látványra sem utolsó

Ez inkább a párodnak előnyös, de az biztos, hogy az együttlétnek is jót tesz! Nincs olyan férfi, aki ne találná ezt a pózt extrán izgatónak, hiszen a látvány mindenképpen izgalmas, úgyhogy semmiképp se kapcsoljátok le a villanyt!

Extra tipp: tegyél párnát a párod csípője alá, így neked is kisebb szögben kell leguggolnod, miközben a behatolás is mélyebb lesz.

Ezt se hagyd ki!

2024-04-22T01:18:14Z dg43tfdfdgfd