SZTáROK, AKIK EGYKOR LEGJOBB BARáTOK VOLTAK, MOST VISZONT UTáLJáK EGYMáST

Vannak barátságok a sztárvilágban, amelyek kiállják az idők próbáját, és vannak, amik csúnya viszállyal érnek véget. Sőt, sokan attól sem riadnak vissza, hogy nyilvánosan szidják egymást!

A sztárvilágban nemcsak tündérmesébe illő szerelmek születnek, hanem életre szóló barátságok is: gondolj csak Drew Barrymore-ra és Cameron Diazra, akik több mint 20 évvel ezelőtt találkoztak a Charlie angyalai forgatásán, és azóta is BFF-ek. „Nincs semmi, amit ne csináltunk volna végig együtt” – utalt Drew arra, hogy az elmúlt évek során számtalan hullámvölgyet és fantasztikus pillanatot átéltek a másikkal, legyen szó válásról vagy a gyermekeik születéséről.

De hasonlóan szoros barátságot kötött a Vámpírnaplók két főszereplője, Paul Wesley és Ian Somerhalder, akiknek közösen piacra dobott bourbon whiskyje nem véletlenül kapta a Brother’s Bond nevet: a sorozatban testvéreket alakító sztárok az életben is így tekintenek egymásra, a kötelékük több puszta barátságnál. Azonban sajnos nem minden kapcsolat állja ki az idők próbáját a hírességek világában, szóval akadnak olyanok is, akik egykor ugyan elválaszthatatlanok voltak, de ma már nem is beszélnek a másikkal.

Sztárok, akik egykor legjobb barátok voltak, most viszont utálják egymást

2024-03-28T18:37:26Z dg43tfdfdgfd