Trending:


Giada De Laurentiis elárulja, miért hagyta el a Food Network-öt több mint 20 év után

A híres, 53 éves séf elárulta, miért hagyta el a Food Network-öt több mint két évtizedes partnerség után.


10 frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...


Harry Potter varázslatos világa: érdekes tények a sorozatról

Ezek a könyvek és filmek kulturális szenzációvá váltak, még mindig világszerte elterjedtek annak ellenére, hogy már több mint 20 év telt el az első „Harry Potter” könyv megjelenése óta. Azóta nyolc film is kijött, amelyek milliárdos bevételt termeltek, és hűséges rajongók hadát vonzották. Számos mellékág született, például a „Fantastic Beasts” franchise, a videojátékok, és most egy közelgő TV-sorozat az HBO Max-on. Sőt még egy "Harry Potter" vidámpark is van! Ünnepeld ezt a csodálatos az örökséget néhány meglepő és váratlan ténnyel a "Harry Potterről".


Miről kell lemondani, ha sikeres akarsz lenni

Olykor előnyünkre, olykor hátrányunkra a megszokás teremtményei vagyunk. Hajlamosak vagyunk elég könnyen elakadni, és sok munka kell, ahhoz, hogy megváltoztassuk kialakult rossz szokásainkat. Gyakran nem vesszük észre, hogy ezek a viselkedési minták a saját blokkjaink, melyek gátolnak minket a céljaink elérésében. A siker megosztó téma, mert mindannyian boldogságban, biztonságban, büszkén és tisztelve szeretnénk élni. De az oda vezető út gyakran tele van akadályokkal. Rengeteg akadályt állít a külvilág, és nem teszünk magunknak szívességet azzal, ha a saját utunkba állunk. Ezért kattintsd végig a galériát, hogy megtudd, mit kell magad mögött hagynod, ahhoz hogy előre mozdítsd magad.


A szerelem háromszögelmélete

Gondolkoztál már azon, hogy milyen típusú szerelmek léteznek, és miben különböznek egymástól? Nos, a szerelem háromszögelmélete keretet ad ahhoz, hogy megértsük a szeretet különböző fajtáit. Robert Sternberg elmélete arra következtet, hogy a szerelem nyolc különböző kategóriába sorolható, amelyeket a szenvedély, az elkötelezettség és az intimitás szintje határoz meg. Ha többet szeretnél megtudni a szerelem különböző fajtáiról, hogy megértsd, hogyan emelheted kapcsolatod a következő szintre, kattints erre a galériára.


7 frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!


Bombázó: Miniszoknyás kép került elő Diana hercegnéről

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.


Beleszerettem egy amerikai szépségbe, évekig kísértett…

Életem végzetes szerelmével 1994 szeptemberében találkoztam először, én 22 voltam, ő 24. Lángolóan ragyogó tekintetű, gyönyörűségesen kedves mosolyú, hosszú, sötétbarna hajú amerikai szépség volt. Nevezzük most röviden N.-nek.


5 csodálatos belföldi wellness, ahová májusban igazán megéri elmenni

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!


10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Te is mindig irigykedsz azokra a nőkre, akik mindig rendet és tisztaságot tudnak tartani? Nem olyan nehéz, csak megfelelő rendszer kell hozzá!


Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.


„Igazi fagylaltprostitúció, élvezeti értéke nincs” – a „főzött fagyi” nem garancia a minőségre

A szakértők figyelmeztetnek: az albán fagyik tele vannak mesterséges összetevőkkel.


4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!


Fedezzük fel a világ legromantikusabb desztinációit

Hol van a világ legromantikusabb helye, ahol megkérheted kiválasztottad kezét, vagy eltölthetsz egy csodálatos nászutat? Vagy mit szólnál egy évfordulóhoz vagy más különleges alkalom megünnepléséhez? Akár menedékre vágysz egy távoli vidéken, akár egy közeli bájos helyre, kattints a galériára a romantikus úti célok listájáért. ​


A csillagjegyek virágai: mutatjuk, melyik virág illik legjobban hozzád

A csillagjegyeink sok mindent elárulnak rólunk, beleértve az ízlésünket és preferenciáinkat is. Tehát miért ne alkalmaznánk ezt a tudást a virágválasztásunkkor is? Segítünk abban, hogy megtaláld, melyik virág rezonál leginkább a személyiségeddel, hogy így még teljesebbé tehesd otthonod dekorációját.


A popsikrémtől sima lesz az arcbőr – szakértők reagáltak a különös szépségápolási trendre

A szakértők szerint, hogy ha egy terméket nem az arcbőrre fejlesztettek ki, akkor jobb ha nem is kenjük oda.


Unod a kanapéd? Így varázsold újjá!

Kapásból 6 pofonegyszerű ötletünk is van arra, hogyan varázsolhatsz teljesen új darabot stílustalan kanapédból.


6 konyhai kiegészítő, amit muszáj beszerezned: most még a szállítás is ingyenes

Te is irigykedve figyeled a külföldi influenszereket, akiknek szuperebbnél szuperebb dolgaik vannak? Nos, van egy jó hírünk, ugyanis összegyűjtöttünk olyan amazonos konyhai kiegészítőket, amelyeket bizonyosan te is imádni fogsz, és most be is szerezheted őket, méghozzá ingyenes szállítással!


El se hisszük: ezek a sztárok lesznek 60 évesek idén, 40-nek néznek ki

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.


Tuti vételek: 10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.


Heti AKCIÓ! Az 5 legjobb hidratáló krém 10.000 Ft alatt

Hoztunk most 5 olyan hidratáló krémet, ami garantáltan felkelti a te érdeklődésedet is.


Hevesi Kriszta a pornóról: Azt veszítjük el vele, amit keresünk

A neves szexuálpszichológus ledönt pár tévhitet.


Korszakokat átívelő Kozmetika az ókori Egyiptomtól a XX. századig

A kozmetikumok olyan anyagok, amelyek megváltoztatják vagy javítják az arcszínt, a bőrt, a hajat, a körmöket vagy a fogakat. Tagadhatatlan, hogy a kozmetikumok használata ma már mindennapos, hiszen az Egyesült Államok kozmetikai piaci értéke önmagában az előrejelzések szerint 2032-re eléri a 150 milliárd dollárt. De vajon mindig is ilyen népszerűek voltak? Meglepő módon igen! Az első kozmetikumok körülbelül 5000 évvel ezelőtt jelentek meg az ókori Egyiptomban, és az ókori görögök és a kozmetika iránti szeretetük adták nekünk a "cosmetics" szót angolul. Érdekel? Tekintsd meg ezt a galériát, és fedezd fel a legnépszerűbb kozmetikumokat a korszakok során.


Gyászolni sem tudunk őszintén, már a fekete ruha is a múlté

Hiába tabu, nem szabad magunkban tartani a veszteség okozta érzéseket.


Egy belsőépítész elárulta, hogy a társasházak melyik emeletén a legveszélyesebb élni

Pavel Kuzmin arra is kitért, hogy melyik emeleten a legjobb élni.


Az év legjobb hónapja? 2024 májusának legfontosabb asztrológiai átvonulásai

Május egy újabb mozgalmas hónapnak ígérkezik, de más energikus térbe lépünk, mint amilyenben áprilisban voltunk. Ezt a sebességváltást több bolygó földhözragadt, stabil Taurusba való mozgásának köszönhetjük. Ideje gyökeret ereszteni, és kapcsolatba lépni az élet érzéki örömeivel: friss virágokkal, jó ételekkel, kényelmes textúrákkal – a Bika szereti az élet finomabb dolgait, és bennük buzogni. Ahogy azonban a dolgok túlságosan kényelmessé válnak, beindul a gyorsan mozgó és szórakoztató Ikrek-szezon, amely egy leheletnyi friss levegőt hoz, és a lét kényelméből a kíváncsiság állapotába emel. Érdekel? Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni az előttünk álló hónap asztrológiájáról!


Indul a bodzaszezon: 8 isteni recept bodzavirágból a bodzaszörpön túl

A bodzáról neked is az édes illata jut először eszedbe, majd rögtön utána a házi szörp? De tudtad, hogy a szörpön kívül még sok más finomság is készülhet a bodzavirágból? Csokorba gyűjtöttünk néhány ötletet, amelyekkel érdemes kísérletezned idén.


Meghintáztattuk a vérnyomásunkat: a legjobb kapszulás kávék nyomába eredtünk

Lássuk az eredményt!


Gyengül a sötét energia, mi lesz az univerzummal?

Létrejött az univerzum legrészletesebb 3D-s térképe, megmutatja a tágulást is.


Antiszociális Személyiségzavar: Mi Ez És Hogyan Kezelhető?

Összefoglalás Tartós viselkedési minta, amelyet mások jogainak figyelmen kívül hagyása és megsértése jellemez. Tünetek Gyakran megfigyelt tünetek figyelmen kívül hagyják, hogy mi a jó vagy rossz, és hogy nagyon agresszív és csalárd. → Gyakori kezelési lehetőségek → Az orvosának felteendő kérdések Okok A pontos ok nem ismert. A genetika, a szülői és...


6 különleges, ám kevésbé ismert jótékony gyümölcs

Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!


Magas sarkú helyett ezt viselik a sztárok idén: a tavasz kedvence lehet

Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.


A francia szakácsok is készülnek a párizsi olimpiára

A napi különlegességek, tészták, saláták, levesek mellett a menüben vegetáriánus ételek széles választéka is szerepel. View on euronews


Ettől a trükktől lesz bőséges és finom a paradicsomtermés

A paradicsom az egyik legkedveltebb zöldség, amelynek termesztésével a kezdő kertészek is bátran próbálkozhatnak. Ha megfogadod a következő tanácsokat, idén nyáron biztosan nem kell paradicsomot venned a boltban vagy a piacon!


A klasszikus stílust kedveled? Ez lesz a kedvenc cipőd a tavaszi-nyári időszakban

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.


8 jel, hogy fülig szerelmes vagy

Mind tudjuk, milyen, ha szerelmesek vagyunk. Sokszor igen egyértelmű jeleit mutatjuk annak, ha ellenállhatatlan vonzalmat érzünk a másik nem iránt. De vajon mi történik az agyunkban, ha igazán szerelmesek vagyunk?


Ballag már a vén diák... avagy miket (és miért) éneklünk a leggyakrabban, ha vége a sulinak?

Májusban megremegnek a virágmezők és az iskolai hangszórók: anyák napja és ballagás is lesz pár nap eltéréssel. A ballagás kétségtelenül nagyobbat tarol. És mivel az ember általában többször is elhagyja az iskolapadot, színes csokorba szedtük a legnépszerűbb ballagási dalokat, a legrégebbieket és az újabb klasszikusokat is.


10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!


7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!


Így szúrhatja ki időben a bőrrákot

Ahogy a legtöbb ráktípusra, a bőrön jelentkező rosszindulatú elváltozásokra is igaz, hogy a korai felismerés életet menthet.


Gombás kávé: mi az, és jó-e neked?

A gombás kávé olyan ital, amelyet adaptogén gombákból, valamint kávébabból készítenek. A hagyományos kávénál kevesebb koffeint tartalmaz, és a népszerű gombafajták egészségügyi előnyeivel büszkélkedhet. Ez a szuperélelmiszer egy olyan wellness-trend, amellyel sokan foglalkoznak. A gombás kávét gyakran a hagyományos kávé egészségesebb alternatívájaként emlegetik (bár lehet, hogy az avatatlanok számára nem hangzik olyan étvágygerjesztőnek), de vajon van valami ezek mögött az állítások mögött? Kattints ide, és fedezd fel a gombás kávé előnyeit, és azt, hogy mit tudunk róla eddig.


Bibliaversek, amelyek segítenek meggyógyítani összetört szívedet

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindannyiunk szíve összetört már életünk egy bizonyos pontján. Akár most mentél át egy szakításon, akár más módon veszítettél el valakit, a Biblia néhány vigasztaló szót kínál azoknak, akik hajlandóak elolvasni. Hívő vagy sem, ezek közül a szavak közül néhány hasznos lehet. Összetörve lenni fájdalmas, ezért remélhetőleg ezek a szavak segítenek abban, hogy egy kicsit jobban érezd magad. Kattints és elolvasd el azokat a bibliai részeket, amelyek segítenek meggyógyítani összetört szíved.


Michelangelo utolsó életszakaszát mutatja be egy londoni kiállítás

Egy olyan korban élt 89 évet, amikor az átlagember 40 évesen meghalt. View on euronews


Így nézne ki igaziból Jancsi és Juliska boszorkányának házikója

Egy művész, aki felépítette az igazi, mesebeli Jancsi és Juliska-féle mézeskalács házikót!


Sztárok, akik egykor bullying áldozatai voltak

A bullying nem gyerekjáték, életre szóló lelki sérüléseket okozhat. Ez a hírességek világában sincs másként. Tekintsd meg a galériát, és nézd meg azokat a sztárokat, akik gyerekkorukban bullying áldozatai voltak.


Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!


Minden, amit a Down-szindrómáról tudni kell

Mitől születik Down-szindrómás gyermek? Milyen gondozás szükséges a gyermek szociális fejlődéséhez, beilleszkedéséhez? A Down-szindróma gyakoribb bizonyos etnikai vagy vallási csoportokban? Ez egyfajta fogyatékosság? Az ilyen egyszerű kérdésekre adott válaszok hiánya gyakran előítéletessé teszi az embereket, és alábecsüli a Down-szindrómás születésűek képességeit. Itt van minden, amit tudni kell – nézd meg.


3 levendulás recept, amit imádni fogysz: keksz is készülhet belőle!

Ha a levendula fogyasztására gondolunk, leginkább a szörp jut róla eszünkbe, esetleg a lekvár. De tudtad, hogy még sok más finomság is készül ebből a sokaknak kedves növényből? Mutatunk rá három ízletes példát!


Sokkot kaptak az emberek, amikor rájöttek, mi is valójában a szemben felgyűlő csipa

Nap mint nap kitörölgetjük a szemünkből, azon azonban már kevésbé gondolkodunk el, hogy valójában mitől keletkezik a szemünkben a csipa.


Itt a toplista: a 25 legokosabb kutyafajta

Persze, mindenkinek a saját kutyája a legaranyosabb, legkedvesebb, de valljuk be, a legokosabb jelzőt már nem mindenki teszi hozzá kedvence jellemzéshez. És ezzel nincs is semmi baj, hiszen a kutyák intelligenciája nem feltétlen hasonlítható össze. Míg egyesek az évszázadok során arra lettek szelektálva, hogy hű társai legyenek az embernek, olykor ágymelegítőnek is szolgáltak, mások a vadászatban, a nyáj őrzésében, terelésében, a porta őrzésében...