JENNIFER LOPEZ BEBIZONYíTJA: IDEJE FéLRETENNI A FEKETE MAGAS SARKú CIPőT éS EZT VISELNI HELYETTE

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Az idei év a színekről szól divatfronton, cipők terén a fehér sneakereket felváltják a különböző árnyalatú darabok, amik közül extra trendinek számít a piros, a zöld és a sárga. Hogy mi a helyzet a magas sarkú cipőkkel, arra Jennifer Lopez választása a legjobb példa. A sztár ugyanis az utóbbi időben többször is barna színű magas sarkú cipőben lépett az utcára, amellyel bebizonyította, hogy legalább olyan stílusos lehet a végeredmény, mintha feketét választanál.

Jennifer Lopez New Yorkban járt, ahol kétszer is felvette ugyanazt a lábbelit, bizonyítva, hogy rengeteg szettel viselhető. Az egyik outfit egy világos farmerből és fehér topból állt, amihez sötétbarna zakót és hasonló színű Hermès táskát választott. Természetesen az ékszerek sem maradhattak el, a barna színnel tökéletesen harmonizál az arany.

A másik szett egy világos ruhából, egy blézerből és egy fehér-barna Hermès táskából áll, amihez szintén bevetette kedvenc sötétbarna árnyalatú körömcipőjét, ami nemcsak a színe miatt számít menőnek idén. Egyrészt a szling hátsó része, vagyis a nyitott, pántos megoldás hódít idén tavasszal, másrészt tavaly tél óta a hegyes orrú cipők felváltották a lekerekített formákat.

Apropó tavaszi trendek, a pasik ezeket szeretik:

Forrás

2024-04-23T18:39:11Z dg43tfdfdgfd