GIADA DE LAURENTIIS ELáRULJA, MIéRT HAGYTA EL A FOOD NETWORK-öT TöBB MINT 20 éV UTáN

A híres, 53 éves séf elárulta, miért hagyta el a Food Network-öt több mint két évtizedes partnerség után.

+ Robin Windsor, a Strictly Come Dancing csillaga, 44 évesen elhunyt

Miután 21 évig vezetett műsorokat a Food Network-ön, Giada De Laurentiis 2023 februárjában bejelentette távozását a csatornától; akkoriban a séf azt mondta, hogy azért hagyja el a csatornát, hogy új utakat keressen a karrierjében, de a Rebecca Minkoff Superwomen podcastjában elmagyarázta a döntése mögötti valódi okokat.

“Egy kicsit tartottam a döntéstől, mert nagyon féltem elhagyni a Food Network-öt,” mondta. “Mert ha nagy hal vagy egy tóban, és aztán kimegyesz, ki tudja, mi történik ezután? De tényleg érdekelni kezdtem az vállalkozói út. És rájöttem, hogy nem tudom mindkét dolgot csinálni.”

De Laurentiis 2002-ben kezdett a hálózaton az “Everyday Italian” című műsorral, amit hét évig vezetett, és amiért egy Emmy-t is kapott. A séf továbbá olyan műsorokat vezetett, mint a “Giada’s Weekend Getaways”, “Giada at Home”, “Giada Entertains”, “Giada’s Holiday Handbook” és “Giada in Italy”, valamint bíró és mentor a “Food Network Star” című műsorban.

“Valóban nagyon keményen dolgoztam ennyi ideig,” mondta. “Kimerült voltam, és már nem láttam izgalmas utat előttem. Szükségem van az izgalomra. Unatkozom. Ha én unatkozom, a nézőim is unatkoznak,” mondta

De Laurentiis szerint a Todd Thompsonnal 2015-ben elvégzett válással, a lánya felnevelésével és a munkaterveivel való egyeztetés azt érzett, “mintha a világ összeomlana körülöttem”.

“Ezért, körülbelül két és fél évvel ezelőtt, végül úgy döntöttem, hogy ‘Rendben, ugrani fogok, és az energiámat a Giadzy-be fogom helyezni’,” az életmárkájába. “Továbbra is televíziót csinálok. Van egy szerződésem az Amazonnal, tehát még mindig csinálok egy kicsit belőle, de biztosan nem ugyanaz a menetrend, amit korábban tartottam. Abszolút nem.”

Ez a tartalom mesterséges intelligencia segítségével készült.

2024-05-03T13:58:30Z dg43tfdfdgfd