EZEKBEN A SZíNEKBEN POMPáZHAT AZ IPHONE 16

Bár a megjelenésig hónapok vannak hátra, már így is kifejezetten sokat tudni az Apple idei csúcskategóriás készülékeiről – bármennyire is próbálja mindezt megakadályozni a vállalat.

Ahogy arról korábban már mi is  beszámoltunk , az Apple idén előreláthatólag négy új készüléket fog leleplezni – iPhone SE-vel tehát már nem érdemes számolni. A 2024-es portfólió új tagjai az iPhone 16, az iPhone 16 Plus, valamint az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max lesznek.

Külsőleg az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus szinte teljesen meg fog egyezni az elődökkel – egy dolgot leszámítva, ami nem más, mint a kamerasziget, az ugyanis a jelenlegi négyzetalakú dizájn helyett úgy néz ki, hogy ovális lesz.

Emellett a két alapmodell megkapja a tavalyi iPhone 15 Próban debütáló Művelet gombot is, illetve – amennyiben hihetünk a pletykáknak – egy teljesen új gombot is kapnak, ami a készülékek jobb oldalán, a bekapcsoló gomb alatt fognak majd helyt kapni, segítségükkel pedig azonnal elindíthatóvá válik a kameraapp.

Ami újdonság, hogy a napokban fény derült arra is, hogy milyen színekben dobhatja piacra az Apple az iPhone 16-ot és az iPhone 16 Plust. Mint ismeretes, a jelenlegi alapmodellek fekete, kék, rózsaszín, sárga és zöld színekben érhetők el; ezekhez csatlakozik majd idén a fehér és a lila.

Összességében tehát hét variánsban is beszerezhetjük majd a készülékeket, ami az Apple eddigi legszélesebb színpalettája lehet egy terméket illetően. A bennfentesek emellett maguk a színek árnyalatáról is nyilatkoztak – úgy néz ki, hogy az idei felhozatal sokkal erőteljesebb színeket fog kapni, mint a tavalyi.

Az iPhone 16-os szériát előreláthatólag valamikor az év második felében fogja leleplezni az Apple.

2024-04-15T05:35:05Z dg43tfdfdgfd