EZ AZ ő HóNAPJUK LESZ: 4 CSILLAGJEGY, AKIT MáJUSBAN HATALMAS SZERENCSE éR

Május 8-án, hajnalban érkezik a májusi újhold, ami a legszerencsésebb napot hozhatja el számunkra az éveben!

Május 8-án hajnali 5:22-kor lesz látható a magyar időszámítás szerint a májusi újhold, amiről az asztrológusok azt mondják, hogy az év egyik legszerencsésebb napját hozhatja el számunkra!

Ezért szerencsés a májusi újhold!

Ez az újhold sok ígérettel kecsegtet minket, ugyanis uralkodó bolygója, a Vénusz – amely a szeretetet, a harmóniát, a pénzt és a kreativitást képviseli – jól helyezkedik el a Bika jegyében. Emellett egy hihetetlenül szerencsés telihold is felépül már a Nyilas jegyében május 23-án, amelyen a Jupiter-Vénusz együttállás a Bika 29, azaz utolsó fokán lesz. Az asztrológia szerint bármikor, amikor két ilyen jótékony hatás, mint a Vénusz és a Jupiter találkozik, több szerencsét vonzhatunk az életünkbe, ajtókat nyithatunk új lehetőségek felé, és ráébredhetünk új nézőpontokra, amik közelebb visznek minket a céljainkhoz.

Ezeknek a pozitív bolygómozgásoknak köszönhetően ez az újhold olyan lesz, mint egy leheletnyi friss levegő. Itt az ideje, hogy egy kicsit átgondoljuk az életünket, és rálépjünk a változás útjára, ugyanis amit most elkezdünk, az a következő teliholdig, és azon túl is megmarad. Ha jól csináljuk, akkor éppen ezért az év egyik legszerencsésebb napja lehet a májusi újhold!

A csillagjegyek, akik különösen szerencsések lesznek az újholdkor

Az asztrológus szerint a Bika, az Oroszlán, a Skorpió és a Vízöntő – a legjobb helyzetbe kerülnek céljaik megfogalmazásához, és azok valóra váltásához ebben a holdciklusban.

Új, hozzánk hasonló emberekkel találkozhatunk

Mivel ez az újhold a Bika jegyében van, ezért felerősíti az állatöv jegyének stabil, szilárd földjegy-energiáját, és ez segíthet abban, hogy elégedettebbek legyünk az életünkkel. Ennek ellenére ez némi változtatásra is inspirálhat minket, ugyanis ez a ciklus segít rámutatni, hogy mik a valódi prioritásaink és értékeink. Ilyenkor olyan embereket vonzhatunk magunk köré, akik szintén ezek értékek mentén élnek és gondolkoznak.

Kattints a galériára, és mutatjuk azokat csillagászati jelenségeket, amiket mi már nem fogunk látni!

2024-05-07T03:23:48Z dg43tfdfdgfd