EZ A PáR EZER FORINTOS KRéM A VáSáRLóK SZERINT A RáNCOK MELLETT MINDEN MáST IS ELTüNTET

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Az érzékeny bőrt nem csak télen kell extrán ápolni, hanem tavasszal és nyáron is. A problémás bőrűek számára viszont nem elegendő egy általános hidratáló krém. Rengetegen esküszenek a francia márka, a La Roche-Posay cicaplastos krémére, ami irritációra, bőrpírra, bőrszárazságra, pattanásokra is megoldást nyújt! Sarah Jessica Parker nem véletlenül a márka elhivatott használója.

Sarah Jessica Parker is hű használója!

A La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 hidratáló krémet kifejezetten az extrán érzékeny, száraz, ekcémás és atópiás bőrre fejlesztették ki. Egyaránt használható arcra és testre is. A tápláló shea vajjal, glicerinnel és 5% panthenollal készült termék mélyen hidratál, javítja és enyhíti a bőrirritációt, és nem tömíti el a pórusokat. A hatóanyagok listáján szerepel még a La Roche-Posay egyedi termálvíz összetevője, ami csodálatosan megnyugtatja a fájó, viszkető foltokat. Tehát: hidratál, táplál, nyugat és megszünteti az irritációt. A benne található réz és cink miatt a pattanások ellen is megoldás lehet.

Ezt a hidratáló krémet a vásárlók is imádják, a 11.000 ezer értékelés és vélemény közül csak néhányat szemezgettünk:

Egy héten belül a pattanásaim tisztulni kezdtek, a ráncaim kevésbé észrevehetőek lettek és a bőröm textúrája sokkal egészségesebbnek tűnt.

Imádom! A periorális dermatitiszemet teljesen elmulasztotta! A legjobb termék, amit valaha használtam!

Nagyon jó krém arra, amire való! Nem volt akut panaszom, de a bőrömön lévő heg sokkal szebben gyógyult tőle! Ajánlom!

Kattints a galériára, ás mutatjuk azt a 6 szépségápolási terméket, amire egy bőrgyógyász biztosan nem költene!

2024-04-24T01:23:44Z dg43tfdfdgfd