ELEGáNS HáLóSZOBA 5 EGYSZERű LéPéSBőL

Ha elegáns hálószobára vágysz, fogadd meg tippjeinket!

1. Megfelelő színek

Igazából bármilyen színt választhatsz, a lényeg, hogy ne gondolkozz túl sok színben. Az elegáns hálószoba ugyanis nem olyan, mint egy szivárvány. Ha például a sötétkék mellett döntesz, akkor próbáld meg az egész hálót ezzel a színnel elárasztani. Ha választasz mellé egy másik színt, az se üssön nagyon el. Ahogy a sötétkék a szürkével, vagy ahogy a bézs és az arany is nagyon jól mutatnak együtt. A pirosat vagy a pinket viszont felejtsd el, azok nem valóak egy igazán elegáns hálóba.

2. Némi túlzás

Válassz ki egy vagy két dolgot a szobába, amivel túlzásba szeretnél esni. Mondjuk egy hatalmas, giccses csillárt, vagy egy óriási, antik komód. A lényeg, hogy minél feltűnőbb és giccsesebb legyen, mert annál elegánsabb hatást kölcsönöz a szobának.

Hygge 2024: újragondolt otthonos nyugalom a lakberendezésben

3. Központban az ágy

Most felejtsd el a minimalista stílust. Pakold tele az ágyat kispárnákkal. Minél több van, annál jobb. Az ágyneműhuzat se sima fehér legyen. Válassz igazán jó minőségű huzatot és valami lélegzetelállítóan csodálatos és különleges mintát és anyagot!

4. Textúrák vegyítése

Selyem, plüss, bőr és kötött... Jöhet minden! Minél inkább úgy érzed, hogy nem illik össze a két anyag, annál jobban fognak mutatni a hálószobádban. Nézd csak meg, hogy a szőrme milyen jól mutat a selyemmel, a fa a metállal és a sárgaréz ágykeret a fekete ágyneműhuzattal!

5 lakberendezési tipp az örökké trendi fürdőszobáért

5. Ötcsillagos extrák

Képzeld magad egy hotelba. Mi az, amit a legjobban szeretsz ott? A távirányítóval elhúzható függönyt? Azt, hogy ágyban, tálcáról fogyaszthatod el a reggelidet? A csodálatos ágytakarókat? Bármi is legyen az, valósítsd meg a saját hálószobádban is!

2024-03-26T01:30:55Z dg43tfdfdgfd