CSILLAGJEGY-öSSZEáLLíTáS – VíZöNTő éS IKREK

Csillagjegy-összeállítás – Vízöntő és Ikrek. Illusztráció: Signo.net.br

Vízöntő és Ikrek: Ezek két érdekes csillagjegy, mindkettőt az elme és az intelligencia irányítja, de vigyázniuk kell a hűtlenség, az érzelmi hiány és a romantika hiánya miatt.

+ Az állatövi jegyek közül 5 vonzódik az vonzó illatokhoz a partnereknél

Ebben az összeállításban mindkét félből lesz vonzalom, mert az egyik a másikban magát fogja látni, és valóban, ebben a kapcsolatban nem fog hiányozni a narcizmus.

Az intelligencia és az intellektuális ragyogás lesz ennek a két érdekes kapcsolatnak a jellemzője, amelynek fő pontja a mentális csere lesz. De lehet versengés is, mert mindketten nagyon hiúak. A társadalmi élet mindig nagyon dinamikus lesz, és mindketten folyamatosan új tevékenységeket fognak keresni együtt vagy külön.

Ennek a kapcsolatnak a jellemzője a mozgás, sok öröm és egy teljes ház lesz, ami szintén része lesz ennek a pár életének. Mindketten rendkívül függetlenek, és senki sem fogja megpróbálni semmilyen módon megfosztani a másikat a saját terétől és szabadságától. Ez egy pár, amely nagyon jól működhet, amíg senki sem akar féltékenységi kríziseket kitalálni, mert mindketten nyitottak más kapcsolatokra a fő kapcsolatukon kívül.

A birtoklási vágy sem lesz túl jól fogadva egyikük részéről sem. A Vízöntő a csillagjegyek közül a leginkább kortárs, és ez egyre inkább szenvedélyessé teszi az Ikreket, éppúgy, mint a Vízöntő lesz elragadtatva az Ikrek hétköznapi problémákkal való egyszerű kezelésétől.

Az intenzitás, a elkötelezettség és az érzelmekkel való kapcsolat nem lesz része ennek a pár mindennapi életének, akik inkább jó beszélgetéseket folytatnak és gyengédséget cserélnek egy jó ágyon. Az öröm és a gyönyör sem lesz probléma, mivel mindketten sajátos módon látják az életet.

2024-03-26T12:12:28Z dg43tfdfdgfd