A SZéPSéGáPOLó TERMéK, AMIRE MINDEN HOLLYWOODI VILáGSZTáR ESKüSZIK

Segítünk most rátalálni új kedvenc fényvédő arckrémedre. Íme a legjobb ajánlatok a Notino kínálatából!

Májusban már jócskán benne vagyunk abban az időszakban, amikor a mindennapi szépségápolási rutinkba érdemes és nagyon is fontos beépíteni a fényvédő arckrémeket.

Sokan általában még mindig csak a strandolás során szoktak különféle faktorszámú készítményeket használni, pedig nem árt egy fokkal tudatosabban kezelni a témát. A gyártók ugyanis már jó pár éve mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbféle módon felhívják a figyelmünket a fényvédelem fontosságára és arra, hogy a Nap sugarai milyen komoly károkat okozhatnak a bőrünknek hosszú távon. És nem csak a nagy világmárkák álltak bele aktívan a dologba, hanem a sztárok is, akiknek szépségtitkaik között szinte állandó résztvevő fényvédő arckrém, amit neked sem szabad félvállról venned. A Notino kínálatában most találtunk is 4 olyan darabot, ami a vásárlók véleményei alapján is megér egy próbát!

Íme akciós 4 fényvédő arckrém, amit most szuper áron szerezhetsz be!

1. Vichy Capital Soleil Idéal Soleil, védő és mattító fluid arcra SPF 50 - 50 ml

A Vichy Capital Soleil védő és mattító folyadék arcra SPF 50-es faktorral az arcbőrnek széles spektrumú védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, szabályozza a faggyút és ragyogást a bőr felszínén, és emellett mattított megjelenést kölcsönöz.

2. Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm, védőkrém az egész arcra SPF 50+ - 50 ml

Hatékonyan véd a káros UVA, UVB, kék fény, és a sejtkárosodás ellen. Könnyed textúrája gyorsan felszívódik, nem nehezíti el a bőrt, mégis intenzív, hosszantartó hidratációt biztosít.

3. La Roche-Posay Anthelios UV MUNE 400, védő és tonizáló folyadék arcra SPF 50+ - 50 ml

Ez a tonizált védőfluid magas szintű UV-védelmet biztosít a bőrödnek, és megakadályozza a sejtek további károsodását. Ezenkívül a Mexoryl 400 szűrővel ellátott összetétele véd az ultra hosszú UVA-sugarak ellen is. Gyengéd összetételének köszönhetően az érzékeny szemkörnyékre is felviheted.

4. Nivea Sun Triple Protect, könnyű hidratáló krém napozáshoz SPF 50+ - 40 ml

Megvédi a bőrt az UVA/UVB sugárzástól, kékfénytől és szennyeződésektől, ezzel meggátolja a korai öregedését és károsodását. Ultrakönnyű textúrája nagyon jól felszívódik, és selymes tapintású bőr marad utána, és ez ideális alapozó primer szintjére emeli a krémet. Ráadásul izzadságálló, így a lehető legjobb társ a forró nyári napokra. Továbbá normál, kombinált, és érzékeny arcbőrre is alkalmazható.

Kattints a galériába, és szembesülj a bőröd egészsége ellen elkövetett hétköznapi bűneiddel!

2024-05-07T17:46:09Z dg43tfdfdgfd