A LEGúJABB FRANCIA MANIKűR EGY PILLANAT ALATT LESZ A KEDVENCED: EGYSZERű, MéGIS KüLöNLEGES

Ha szereted a visszafogott manikűrt, ezt lehet az új kedvenced.

A francia manikűr egy ideig nem igazán tartozott a népszerű választások közé, sőt az utóbbi években szinte eltűnt a trendtérképről. Aztán pár hónapja robbanásszerűen nőtt meg a népszerűsége, megjelent a mély francia, a dupla változat és a vékonyabb, filigrán stílusú is. Most pedig úgy tűnik, újabb fajta tarol, ezúttal a minimalista mikro-francia manikűr került a középpontba.

Ahogy a nevéből már kitalálhattad, egy olyan változatról van szó, amely esetén csak egy nagyon vékony csíkban kerül fel a köröm végére a szín. Ez lehet a klasszikus fehér, de számtalan más árnyalatot választhatsz az ízlésednek megfelelően.

„Egyszerű, de elegáns. Egy vékony színes szalag a körmök végén”

– mondja a brit Popsugar magazinnal Mariela Bosnjak, a Rawr Beauty körömtechnikusa. Tavasszal és nyáron különösen népszerű a neonszínű változat.

A szakértők szerint a nyári hónapok újabb trendhullámot indítanak majd el a mikro-francia köröm terén. Egyesek szerint ezeket az egyszerű és visszafogott körmöket sokan akarják majd feldobni valamilyen vidám mintával: gyümölcsös vagy virágos matricákkal, de az is elképzelhető, hogy az állatminta fog érvényesülni a körömvégeken. A legjobb pedig, hogy ehhez a trendhez nem kell hosszú körmöket növeszteni, így azok is élvezhetik, akik mindig a rövid fazonra szavaznak.

A galériában mutatunk néhány szép példát a mikro-francia körömre!

Forrás

2024-03-23T10:39:55Z dg43tfdfdgfd