A BIZONYíTéK, HOGY NEM CSAK A 20 éVESEKé A VILáG: 7 SZTáR, AKI IDőSEBB KORáBAN FUTOTT BE

Negyven fölött is jöhet a siker, nem is egy sztár rá a bizonyíték.

Az ember hajlamos úgy gondolkozni, hogy ha Hollywoodban nem köszönt be a siker a húszas-harmincas éveinkben, akkor akár le is húzhatjuk a rolót. Való igaz, az Álomgyár nem finomkodik, különösen, ha a nők öregedéséről van szó, de mint mindenhol, szerencsére itt is akadnak kivételek. Összeállításunkban hét olyan sztárt mutatunk be, akiknek a nagy áttörésre évtizedeket kellett várni, de – úgy tűnik – megérte.

Alan Rickman

Fiatalon is színészettel kereste a kenyerét, leginkább rangos színpadokon. A mozivásznon feltűnt Kate Winslet mellett az Értelem és érzelem című Jane Austen-adaptációban, Bruce Willis-t akarta kinyírni a Die Hard első részében (42 évesen), esküdt ellensége volt Kevin Costner-Robin Hoodnak, de az igazi sikert Perselus Piton szerepével zsebelte be 55 évesen, 2001-től a Harry Potter-sagában.

Leslie Nielsen

Játszott itt-ott fiatalon is, például Columbo-epizódokban vagy a Poszeidón-katasztrófában, de igazi sikereit ősz hajjal, komédiákban aratta. Az Airplane! orvosaként mint mellékszereplő egyszerűen elragadó volt (Sinkovits Imre hangján: Ne szólítson Verának!), de az igazi mozis befutást a kétbalkezes Frank Drebin hadnagynak köszönheti a Csupasz pisztoly-trilógiában. 62 éves volt ekkor.

Folytatásért kattints a galériára!

Az Éva magazin írása.

2024-03-25T17:14:32Z dg43tfdfdgfd