9 EGYSZERű MóDSZER: ÍGY NYISD KI, HA OTTHON HAGYTAD A SöRNYITóT

Mutatunk 9 mindennapi háztartási tárgyat, amellyel hozzáférhetsz kedvenc italaidhoz, akár sörnyitó nélkül is! Ezek a technikák tényleg beválnak!

Biztosan neked is ismerős az a frusztráló érzés, amikor megérkeznek a vendégek, előkerülne néhány üveg, aminek kinyitásához sörnyitó kellene, de a hasznos kis eszköz nincs sehol. Áttúrtad a fiókokat, a mosogatógépet, de sehol semmi. Ne aggódj, van megoldás! És még a vállalkozó szellemű egyéneknek a fogaikat sem kell használni! Ennyit egy ital sem ér…

Az asztal széle sörnyitó helyett

Nos, az asztal szélét nem ajánljuk mindenkinek, ugyanis egy kis baki esetén könnyen sérülhet a bútor, de azért elmondjuk, hogyan lehet sörnyitóként használni. Először is biztos kézre van szükség. Helyezd az üveget az asztalhoz, ügyelve arra, hogy a kupak széle az asztal széléhez feküdjön. Egyik kezeddel tartsd a palackot erősen a stabilitás érdekében. Nyomd lefelé az üveget az asztal szélével, miközben a kupakot tartsd stabilan az asztal szélén a szabad kezeddel. Ha jól csináltad, már kész is!

A következőkben bemutatott technikák tökéletesek otthoni használatra! Soha többet nem lesz problémád a makacs kupakokkal, és nem fog bosszantani, ha épp nincs kéznél a szokásos sörnyitód!

Galériánkban mutatjuk is tippjeinket!

Forrás

Az Éva Magazin írása.

2024-03-28T21:51:50Z dg43tfdfdgfd