8 óDIVATú RUHADARAB, AMIHEZ MéG MINDIG TúL SOK Nő RAGASZKODIK

Nem minden esetben, de sokszor előfordul az, hogy egy egykor virágzó trend annyira idejétmúlttá válik, hogy egyesek legszívesebben eltörölnék a föld színéről is őket.

A trendek változása hosszú ideje a divat egyik kódolt része, mi pedig fogyasztóként próbálunk alkalmazkodni ehhez az örökös körforgáshoz. Az utóbbi időkben viszonylag könnyű dolgunk volt, hiszen egyszerre több korábbi stíluskorszak is visszatért a köztudatba, de még ez a zsúfolt múltidézős hullám sem volt képes megmenteni jó pár ruhadarabot az elavultság tényétől.

Az esetek nagy részében próbálunk úgy vásárolni, hogy az adott darab a lehető legtovább az életünk része maradjon. Sajnos viszont néha megesik az, hogy az általunk annyira kedvelt stíluskincsek a folyamatosan változó divatkörülmények hatására elvesztik addig megszokott szerepüket, és idejétmúlttá válnak. Tudjuk, hogy nem könnyű lemondani ezeket a régóta alapdarabként számon tartott ereklyékről, de lehet ideje átgondolni a dolgot. Hogy pontosan mikre is gondolunk? Íme!

Következzen 9 olyan ruhadarab, ami korábban nélkülözhetetlen volt, de mára teljesen ódivatúnak számítanak!

Nemcsak a ruhák, de a frizurák terén is vannak olyan idejétmúlt ötletek, amiken érdemes túllépni!

Az InStyle magazin írása.

2024-03-23T20:41:06Z dg43tfdfdgfd