6 DOLOG, AMIRE MINDEN éTKEZőNEK SZüKSéGE VAN

Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.

1. Váza

Télen fenyőág, nyáron frissen vágott virágok – mindig van mit egy vázába tenni. A kedvenc darabod legyen hát kéznél, hogy bármikor feldobhasd a terítékre.

2. Gyertyák

Egy gyertyafényes vacsoránál kevés romantikusabb dolgot tudnunk elképzelni. Legyen szó akár teamécsesek soráról az asztal közepén, vagy egyetlen dekoratívabb darabról a tányérok között, gyertya minden étkezőbe kell.

Peach Fuzz – Minden, amit 2024 Év színéről érdemes tudnod

3. Tükör

Ha szögletes az étkeződ, vagy szívesen tágítanál rajta egy kicsit, egy tükör lesz a leginkább hasznodra ebben. Mélységet és fényt kölcsönöz majd a helyiségnek. De mielőtt felakasztanád, próbáld oda minden falra, hogy megtalálhasd a legelőnyösebb pozíciót neki.

4. Asztalterítő

Az ételek valahogy mindig kívánatosabbak, ha egy elegáns asztalterítőn szolgáljuk fel őket. Csakúgy, mint ahogy a tányéroknak is jót tesz a tényáralátét. És azt tudjátok, mi jobb a papírszalvétánál? A szövetből készült változat.

5. Cserepes növény

A növényzet elengedhetetlen kelléke az étkezőnek. Ha viszont helyszűkében vagy, annyit megtehetsz, hogy egy terebélyesebb darab helyett egy nyúlánknak keresel inkább helyet a sarokban.

Pompa, fényűzés és csillogás – Less be a hollywoodi sztárok döbbenetesen drága otthonaiba

6. Jeges vödör

Kevésbé praktikus, sokkal inkább stílusos kiegészítője valamennyi étkezőnek.

2024-05-07T00:15:34Z dg43tfdfdgfd